📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szacunek się należy - w końcu podnieśli się i wygrali ciężki mecz przeciwko w chuj mocnemu rywalowi, stąd też mają prawo się pośmiać, poskakać, powygłupiać.
No ale do kurwy nędzy!! To jest sadistic.
No ale do kurwy nędzy!! To jest sadistic.
Dlatego szacun dla chłopaków za sadystyczny mecz.
I to w ten sport powinni ładować kasę bo widać, że chłopaki grają z pasją i przy okazji coś sobą reprezentują. A nie kurwa gwiazdeczki z reprezentacji w nogę, którzy jeszcze negocjują wyższą gażę za grę w eliminacjach do ME kosztem premii za przejście dalej, bo wiedzą że nic nie ugrają ....
Grają super. Jednak myślałem, że prezentują troszkę wyższy poziom. Cebula wszędzie !!
Ale kto to? W co grali, bo nie pisze...???
Mlodey, nie powinni, jedyne w co by mogli pakować w kasę to darmowe treningi, więcej zawodów i promocje tego sportu, jeśli zaczęło by się im płacić grube siano jak tamtym pizdą to skończyło by się tak samo.
Fochy bo za mało dostał czy inne gówna. Bo nie wierzę że błaszczykowski czy lewandowski nie potrafią strzelić kilku bramek, nawet sami, piłkarze roku kurwa jebana mać, pizdy roku, wyjebać z zbity ryj i dać najlepszy zespół orlików, przynajmniej będzie śmiesznie, a moze i wygrają.
woytasw
Nikogo to nie interesuję, spierdalaj.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Fochy bo za mało dostał czy inne gówna. Bo nie wierzę że błaszczykowski czy lewandowski nie potrafią strzelić kilku bramek, nawet sami, piłkarze roku kurwa jebana mać, pizdy roku, wyjebać z zbity ryj i dać najlepszy zespół orlików, przynajmniej będzie śmiesznie, a moze i wygrają.
woytasw
Nikogo to nie interesuję, spierdalaj.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
z całym szacunkiem dla chłopaków ale zobaczcie Rugbystów ja sie motywują
Rzeczywiście, że tak powiem, o mały kłos.
@up2 tamtemu jak szczena lata, chyba nieźle po nosie poleciał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów