zajebane z internetów
bonusik
Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.Jaka beka. Jak tylko się śmieje z Kościoła to znaczy, że jestem kurwa lewakiem? Ja pierdole. Po jednej jak i po drugiej stronie jest tylu kurwa nielogicznych idiotów, że nie wierzę.
Wymówką na żart o pedofilu jest błyskawiczna zmiana tematu na islam, lewicę, pedałów pedofilów. To kto tu kurwa nie ma jaj? Zamiast sami wyzbywać się tych skażonych chorych umysłem księży to wy ich bronicie. To jest prawicowa logika? Bo jeśli tak to ja dziękuję, wypisuję się. Nie każdy prawicowiec to wierzący kurwa w żydozombie nacjonalista i nie każdy lewak to ultratęczowy pedał.
Już nie wspomnę, że może 0,01% katolików jest na tym forum, bo ja o innych katolikach się uczyłem. Przykładny katolik to nie osoba plująca jadem na drugiego i wyzywająca każdego o odmiennym zdaniu, ale wy kurwa chuja wiecie o własnej religii, w którą tak wierzycie, bo z dziada pradziada to przechodzi i nie jest się w stanie pojąć, czy nawet pomyśleć, że może być inaczej.
Odpierdolic mi się od klechów, ale już. Jakoś nikt nie wspomina że 90% pedofilów to pedały.
Nie robi się to już trochę nudne? Lewica atakuje kościół, zapominając, że to ich pokraki-pedały to największy odsetek pedofilów.
Jaka beka. Jak tylko się śmieje z Kościoła to znaczy, że jestem kurwa lewakiem? Ja pierdole. Po jednej jak i po drugiej stronie jest tylu kurwa nielogicznych idiotów, że nie wierzę.
Wymówką na żart o pedofilu jest błyskawiczna zmiana tematu na islam, lewicę, pedałów pedofilów. To kto tu kurwa nie ma jaj? Zamiast sami wyzbywać się tych skażonych chorych umysłem księży to wy ich bronicie. To jest prawicowa logika? Bo jeśli tak to ja dziękuję, wypisuję się. Nie każdy prawicowiec to wierzący kurwa w żydozombie nacjonalista i nie każdy lewak to ultratęczowy pedał.
Już nie wspomnę, że może 0,01% katolików jest na tym forum, bo ja o innych katolikach się uczyłem. Przykładny katolik to nie osoba plująca jadem na drugiego i wyzywająca każdego o odmiennym zdaniu, ale wy kurwa chuja wiecie o własnej religii, w którą tak wierzycie, bo z dziada pradziada to przechodzi i nie jest się w stanie pojąć, czy nawet pomyśleć, że może być inaczej.
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Ja pierdole już któryś z kolei debil pisze, że księża to także pedały bo gwałcą chłopców, i dlatego księża zawyżają liczbę pedałów-pedofilów. Tylko czy wasze "mondre" główki pomyślały, że jak on jest księdzem pedofilem to już go się do pedałów nie wlicza?