Ten moment kiedy do kibelka zrobiła się kolejka, a ty nie chcesz by ktoś ci podjebał twoją miejscówke
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
~Velture
Co ty pierdolisz, mały siusiaczek
Co ty pierdolisz, mały siusiaczek
up chodziło mu o zachowanie. Normalny facet raczej nie zwraca uwagi na siurki innych gosci...
I teraz powinni mu zrobić to co się robi małym psom jak naszczają w domu na podłogę. Ryj w kałuże szczyn i drugi raz tak nie zrobi ścierwo
tarcer123
Nie licytujmy się o to, o co mu chodziło
Nie licytujmy się o to, o co mu chodziło
Chuj chujem, bydle bydlęciem, ale na jakim spokoju i braku zażenowania pan najebany operuje. Widać, że to nie pierwszyzna dla niego.
A tak z innej strony, ja nie mogę się odlać nie trzymając kutasa...
Oblałbym sobie spodnie po kolana, wszystko dookoła, a nie trafiłbym tam, gdzie chciałem
Oblałbym sobie spodnie po kolana, wszystko dookoła, a nie trafiłbym tam, gdzie chciałem
Jak masz co trzymać, to może tak być
@up
Chodziło mi bardziej o to, że musi go wziąć w garść i naciągnąć, żeby w ogóle przynajmniej końcóweczka wystawała przez rozporek...
Chodziło mi bardziej o to, że musi go wziąć w garść i naciągnąć, żeby w ogóle przynajmniej końcóweczka wystawała przez rozporek...
Pantilion napisał/a:
I teraz powinni mu zrobić to co się robi małym psom jak naszczają w domu na podłogę. Ryj w kałuże szczyn i drugi raz tak nie zrobi ścierwo
Nie, kurwa. Małym psom się tak nie robi. Nie ma to żadnego sensu edukacyjnego i jest tylko formą odreagowania kompleksów dla idiotów, którzy chcą mieć władze nad kimkolwiek.
tyle wypić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów