Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie jestem bynajmniej typem CHWDP, ale za nasikanie na radiowóz się jednak piwko należy
Nie jestem superfanem policjantów, ale za nasikanie na radiowóz to na komendzie należy się wpierdol...
Nie jestem superfanem policjantów, ale za nasikanie na radiowóz to na komendzie należy się wpierdol...
Z tym twierdzeniem, też się zgadzam Niemniej jednak trzeba mieć niezłe poczucie humoru i być nieźle najebanym, żeby obsikać radiowóz na oczach policjanta
A, że się później obskoczy wpierdol na komisariacie to trzeba się z tym liczyć... chyba. Nie wiem nigdy nie sikałem na radiowóz.
Swoją drogą, w różnych krajach policja zatrzymywała mnie do kontroli wiele razy i pewnie często mogliby się do czegoś przyczepić, ale zawsze policjanci jeśli było się uprzejmym i pozytywnie nastawionym życzyli mi miłej podróży.
Jak się jest normalnym to policjanci są spoko
Ale mimo wszystko, za obsikanie radiowozu się piwko należy
Z tym twierdzeniem, też się zgadzam Niemniej jednak trzeba mieć niezłe poczucie humoru i być nieźle najebanym, żeby obsikać radiowóz na oczach policjanta
A, że się później obskoczy wpierdol na komisariacie to trzeba się z tym liczyć... chyba. Nie wiem nigdy nie sikałem na radiowóz.
Swoją drogą, w różnych krajach policja zatrzymywała mnie do kontroli wiele razy i pewnie często mogliby się do czegoś przyczepić, ale zawsze policjanci jeśli było się uprzejmym i pozytywnie nastawionym życzyli mi miłej podróży.
Jak się jest normalnym to policjanci są spoko
Ale mimo wszystko, za obsikanie radiowozu się piwko należy
No kurva, skąd wiesz, że gościu jest najebany? Może po prostu miał na tyle wyjebane na pały w uk-landzie, żę waliło go to?
W końcu się musiał przed samicą pokazać.
Piwko się należy ale nie za szczanie na radiowóz, tylko za filmik.
Pierdolone zwierzęta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów