Umundurowani poważni stróże prawa 11 policyjnymi busami jechali do Poznania zabezpieczać mecz Lecha ze Śląskiem. W pewnym momencie na obwodnicy Środy Wielkopolskiej musieli dostać komendę, bo wszystkie mikrobusy się zatrzymały w tym samym czasie i policjanci zaprezentowali swój sprzęt. Nie były to jednak pistolety ani kajdanki, lecz „urządzenia”, których fotografować raczej nie wypada. Stało się jednak inaczej, bo nasz Czytelnik przypadkiem natknął się na ten niecodzienny widok.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po mandacie dla każdego. A swoją drogą to czy psy nie powinny podnieść nogi przy oddawaniu moczu?
Posrany kretyn ten który robi z tego sensację. Na pewno nigdy nie szczał przy drodze i wstyd by mu było gdyby był policjantem. Ludzie jak wszyscy inni.
Kurde się zastanawiałam co to za magiczny sprzęt i nie mogłam się dopatrzeć niczego. Gdyby nie komentarze to bym się chyba nie domyśliła o co chodzi. Swoją drogą wysikać się rzecz ludzka. Myśleliście ,że Policjanci to cyborgi? Donald Tusk też sra.
"Ja pierdole, dziennikarstwo XXI wieku.
Policjanci stanęli w polu żeby się odlać i kurwa wielka sensacja, artykuł trzeba napisać. "
No sensacja zobaczysz jak takie cos potrafi wkurwic jak jedna jebana spoleczniara da ci mandat za szczanie w krzakach na jebanym odludziu.
No i po 50zł od łepka za oddawanie uryny w miejscu publicznym.
Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Kiedyś myślałem że nie ma gorszej pracy niż "callcenter" ale chyba bardziej bym się wstydził pisząc zawodowo artykuły tego pokrojó do szmatławców.
DDS napisał/a:
Ja pierdole, dziennikarstwo XXI wieku.
Policjanci stanęli w polu żeby się odlać i kurwa wielka sensacja, artykuł trzeba napisać.
Trzeba bo jak Ty się odlejesz przy drodze to stówkę mandatu dostaniesz
a Ty nie szczasz? Ja pierdole jaka sensacja. To chyba logiczne ze szczali na komendę. Jak sobie to inaczej wyobrażasz? Że każda suka na miejscu będzie kiedy się spodoba załodze? Jebany początkujący dziennikarz FA*KTU nam wyrasta. Brawo
Sensacja, nie sensacja.
2 Lata temu za takie cos dostalem mandat, wiec chuj im w dupska.
2 Lata temu za takie cos dostalem mandat, wiec chuj im w dupska.
DDS napisał/a:
Ja pierdole, dziennikarstwo XXI wieku.
Policjanci stanęli w polu żeby się odlać i kurwa wielka sensacja, artykuł trzeba napisać.
Ja pierdolę, wieśniarstwo w XXI wieku i to promowane przez (ponoć) poważne instytucje państwowe. Od czego są stacje benzynowe, do chuja ciężkiego? Zatrzymałbyś się tak i odlał w polu to zaraz jakaś kurwa by Ci mandat dojebała.
Niech sobie szczają na komendę. Byleby była to ich własna komenda -)
A kolega javal pisze o dziennikarstwie i o "pokrojó" w jednym zdaniu...
A kolega javal pisze o dziennikarstwie i o "pokrojó" w jednym zdaniu...
DDS, a Ty dostaniesz mandat za lanie pod chmurką to zmienisz szybko zdanie. Temat będzie wręcz wtedy godny Pulizera (czy jak to się chujstwo nazywa)
No co? Policjant też człowiek. A jak sobie to wyobrażacie? Co chwilę jeden busik ma się zatrzymywać, bo komuś się szczać chce? Nie ma! Trasa od początku zaplanowana. A teraz: prezentuuuj broń!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów