📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
kristal napisał/a:
Pobiło to 2 girl 1 cup.
Nie pobiło. 4 miejsce conajwyżej. Pierwsza trójka od dawna jest mocno obsadzona:
1. 2girls1cup
2. 2guys1horse
3. 1man1jar
dobry kolega daje sie nawodnic spragnionemu
Leżę w koncie w pozycji płodu i płaczę... nie rozumiem, nie chcę nawet zrozumieć. Chciałbym mieć mamę żeby mnie przytuliła...
Cos jak reklama snikersa glodny nie jestes soba, w tym wypadku spragniony...
Obejrzałem do 13 sekund, zescrollowałem, gdy usłyszałem świnską łacine i wnioskuje, że warto.
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Kurwa, matko ... to uczucie gdy od 9 do 14 siedzie na PC, nikt nie wchodzi do pokoju , spokojnie gram, oglądam filmy, wchodze na sadola, odtwarzam ten filmik , dalej spokój, dochodze do momentu szczania w pysk i nagle mamusia wpada do pokoju zapytać co robie . JA PIERDOLE.
najgorsze w tym to, że to prawdziwe
ludzie przeglądający tylko harda ominą naprawdę ciekawy temat :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów