Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wracając do Niemców, tak Ci zależy to szukaj byłych hitlerowców (takich sam bym dopadł) ale ludzi żyjący teraz co mieli poradzić że są potomkami zbrodniarzy, mieli sobie odrazu w łeb jebnąć bo dziadek ss-man? Przecież sami sobie kurwa go nie wybrali.
Na świecie jest tyle wojen, tylu ludzi ginie, a Ty napierdalasz na szwabów.
Co do samego tematu to nie zdziwiłbym sie gdyby faktycznie cos wykopali, ale te setki ciał to raczej przekolorowany obraz, druga sprawa jest taka, że przydały by sie jakieś dowody a nie durny łańcuszek z fejsbuka.
kurwa BongMan Ty jednak jestś zjebany
Następny buc, który nie potrafi dyskutować i musi wyzywać...
Hiszpanie wybili Maów i Azteków
W taki sam sposób jak niemcy? Taką samą ilość? Nie sądzę. Prowadzili z nimi wojnę i zabijali swoich przeciwników na polach bitew, a nie bezbronnych cywilów, kobiety i dzieci. Poza tym cywilizacja Majów była na skraju upadku kiedy przypłynęli Hiszpanie. Prowadzili wojny domowe i zabijali się nawzajem. Zresztą sporą część Indian z Ameryki Południowej wybiła ospa, którą Hiszpanie przywieźli. To fakt, ale i tak nie było to aż takim skurwysyństwem jak to co robiły szwaby.
Amerykanie, zamkneli rdzennych amerykanów w rezerwatach albo zabijali
Też zabijali podczas walk, kilka razy też dostali solidnie po dupie, np. nad Little Bighorn. Było kilka przypadków że zabili niewinnych ludzi, ale nie na taką skalę jak szwabstwo i nie tak metodycznie. Poza tym jest spora różnica między rezerwatem Indian a obozem koncentracyjnym, nie sądzisz?
ludzie sie zmienili, niemcy obecnie to inny naród, czego nie można powiedzieć o rosji bo to dalej skurwysyny.
Ok, ja cisnę szwabów i jestem według ciebie zjebany. Ty ciśniesz Ruskich argumentując to "bo to dalej skurwysyny". Z tego wynika, że jesteś równie zjebany jak ja.
Wracając do Niemców, tak Ci zależy to szukaj byłych hitlerowców (takich sam bym dopadł)
Ostatnio złapali jednego na Węgrzech. Csatary się nazywa. Mieszkał sobie spokojnie przez wiele lat, nawet się nie ukrywał. Wszyscy o nim wiedzieli, nikt nic nie zrobił. No i nawet jak takiego złapiesz to co mu zrobią? Ma około 90 lat, mogą go osądzić ale go nie zamkną nawet.
Na świecie jest tyle wojen, tylu ludzi ginie, a Ty napierdalasz na szwabów.
A morduje ktoś cywili w taki sposób i w takich ilościach jak szwaby? Chyba tylko Korea Północna.
Setki szkieletów i żaden robotnik zarabiający 100 na dzień nie zrobił komórką zdjęcia które by sprzedał do Faktu albo innego gówna za swoje dwie miesięczne pensje??????? albo jesteś kretynem albo takiego udajesz...
Co do szczątków, zbadanie tego to kolejny problem w budownie metra, sprawa wydaje się prosta. Ale jeśli ktoś chce, żeby zrobić z tego kolejną "procesję", to byłaby to jednak przesada.
Tak. Te kurwy zabrały mojej rodzinie wart wiele milionów majątek - dworek szlachecki i w chuj ziemi dookoła. Niech oddadzą mi równowartość tego, a może trochę zmienię do nich nastawienie.
A mi zabrali zwierzchnictwo nad Imperium Rzymskim, koronę najwyższego kapłana Nanautzin i ponad 3 tony złotych zębów i sakiewek z żydowskim złotem które szabrowałem po obozach...
Ale z drugiej strony Niemcy zwrócili mojej babce krowę, którą parę dni temu czerwonoarmiści ukradli, a następnie >poprosili< czy mogą przenocować w stodole.
A nie, czekaj. Wg. ciebie to pewnie nie byli Niemcy, przecież oni wszyscy są źli
BongMan, jeśli sądzisz, że naziści wynaleźli ludobójstwo albo jakieś szczególne okrucieństwo wobec cywili, to jesteś w wielkim błędzie - doucz się.
No kurwa mać, trzeci raz piszę. Napiszę dużymi żeby wreszcie dotarło.
Nie twierdzę, że niemcy wynaleźli ludobójstwo. Twierdzę, że jako pierwsi dokonali go na tak dużą skalę.
Dotarło? Jeśli jest inaczej, udowodnij. I nie naziści, tylko niemcy. O nazistach wtedy jeszcze nikt nie słyszał. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
Co do obozów koncentracyjnych - wymyślili (zastosowali) je po raz pierwszy, pod sam koniec XIX w., albo Brytyjczycy w czasie wojen burskich, albo Hiszpanie, podaje się różne roczniki od 1896, różnie jest to oceniane w zależności od tego co pod tym pojęciem się rozumie.
Możliwe. Chciałbym jednak zobaczyć jakieś źródło historyczne. Te niemieckie w Afryce były jednymi z pierwszych.
A mi zabrali zwierzchnictwo nad Imperium Rzymskim, koronę najwyższego kapłana Nanautzin i ponad 3 tony złotych zębów i sakiewek z żydowskim złotem które szabrowałem po obozach...
Na chuj pajacujesz? Nie jesteś na jakichś zasranych demotywatorach, tylko na sadisticu i prowadzimy tu poważną dyskusję.
...nadal pływały w kanałach.
Następny buc, który nie potrafi dyskutować i musi wyzywać...
Jak czytam to co piszesz to mnie zalewa, ale tylko w tym temacie ogólnie raczej sie z Tobą zgadzam.
W taki sam sposób jak niemcy? Taką samą ilość? Nie sądzę. Prowadzili z nimi wojnę i zabijali swoich przeciwników na polach bitew, a nie bezbronnych cywilów, kobiety i dzieci. Poza tym cywilizacja Majów była na skraju upadku kiedy przypłynęli Hiszpanie.
Oj ktoś tu sie nie uczył bo przecież Historia nudna... Człowieku oni ich wybijali, zarzynali wręcz, Hiszpanie mieli broń palną a plemiona bumerangi... wróg jak chuj nie ma co, wybili ich do nogi łącznie z kobietami i dziećmi w dodadku w imie Boga.
Też zabijali podczas walk, kilka razy też dostali solidnie po dupie, np. nad Little Bighorn. Było kilka przypadków że zabili niewinnych ludzi, ale nie na taką skalę jak szwabstwo i nie tak metodycznie. Poza tym jest spora różnica między rezerwatem Indian a obozem koncentracyjnym, nie sądzisz?
Sądzę że wsadzanie rdzennych mieszkańców do rezerwatu a samemu nazywanie sie Amerykaninem to hipokryzja, kraj toczący największe wojny obecnych czasów, chyba nie wiesz ilu ludzi przez to ginie, oczywiście wina lerzy po obu stronach, ale zastanówmy sie po chuj oni tam pojechali?
Podczas II wojny też sie wykazali ze zrzucieniem bomb atomowych na cywili, wiem, że na wyspach pacyfiku mogło by zginąć więcej ludzi, ale byli bo to żołnierze a nie cywile i najwyzej dostali by kulke ale nie odbiło by im sie to na zdrowiu i potomstwie, juz nie mowiąc o zniszczonym mieście, nie można było zdetonować ich pokazowo na jakiejś wyspie Japońskiej?
Ok, ja cisnę szwabów i jestem według ciebie zjebany. Ty ciśniesz Ruskich argumentując to "bo to dalej skurwysyny". Z tego wynika, że jesteś równie zjebany jak ja.
Nie mówie, że nie jestem, ale zauważ, że u ruskich jak był zamordyzm za Stalina tak jest za Putina. niemcy jak zajmowali terytorium potrafili oddac jakis tam hołd obrońcom westerplatte itp, Ruscy jak coś zajmowali to był gwałt i mord, zawsze i na każdej wojnie, spójż jeszcze na polityke jaką prowadzimy z Niemcami a Rosją. Po za tym Niemcy nie siedzieli w moim ukochanym kraju pół wieku wyniszczając go i powodując, że z przedwojennej potencjalnej potęgi teraz mamy gówno.
Ostatnio złapali jednego na Węgrzech. Csatary się nazywa. Mieszkał sobie spokojnie przez wiele lat, nawet się nie ukrywał. Wszyscy o nim wiedzieli, nikt nic nie zrobił. No i nawet jak takiego złapiesz to co mu zrobią? Ma około 90 lat, mogą go osądzić ale go nie zamkną nawet.
Jeśli mordował to też zamordować, proste. I chuj mnie obchodzi ile ma lat.
A morduje ktoś cywili w taki sposób i w takich ilościach jak szwaby? Chyba tylko Korea Północna.
Inne czasy, to była wojna totalna, front nie oszczędzał nikogo i nic, teraz wojny prowadzi sie inaczej, przynajmniej cywilizowane państwa prowadzą je inaczej, atakuje sie cele militarne a nie wszystko co sie rusza, niestety nie tyczy sie to dzikusów w afryce i brudasów na wschodzie.
Warto jeszcze dodać, że żal powinieneś mieć raczej do Francji i Anglii które deklarowały pomoc, a następnie do Rosji ktora zablokowała pomoc powstańcom, prawda jest taka, że wydymano nas na wszystkie strony w tej europie a my jej tak broniliśmy przed różnym skurwysyństwiem.
Napisze jeszcze raz, nie bronie Niemców to był dramat i zbrodnia, ale przynajmniej zrobili coś, aby poprawić stosunki z europą po wojnie.
Jeśli mordował to też zamordować, proste. I chuj mnie obchodzi ile ma lat.
Tu się zgadzam jak najbardziej, masz za to browara.
ale przynajmniej zrobili coś, aby poprawić stosunki z europą po wojnie.
Fakt, zrobili. Ale wkurwia mnie to, że cały czas mówią, że to naziści a nie niemcy. A kto nazistów dopuścił do władzy? Społeczeństwo niemieckie. A niemieccy cywile wyłapywali zbiegłych więźniów obozów i pomagali SS-manom ich zabijać. Nazywali to polowaniem na zebry.
lajkować na fejsbuku, że ktoś znajduje szczątki powstańców, ale tego nie zgłasza..
boże co za czasy
bo to są chuje psze księdza - ja ich znam...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów