18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Szczecin
C0C0JUMBO • 2024-03-01, 17:08
W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Franz-Maurer 2024-03-01, 18:51 1
kris1978 napisał/a:

Jak nic, wina Tuska. Może by go wreszcie ktoś posadził, za te wszystkie wina.

Dla Tuska 19 osób to nawet nie błąd statystyczny...
Zgłoś
Pollak 2024-03-01, 18:54 11
Polak czy z Kartą Polaka?
Zgłoś
donkapusta 2024-03-01, 19:02 2
Na gazecie można komentować, wprost napisali, że Polak. W innym przypadku nie opisano by narodowości i pochodzenia. Standard podawania narodowości, wyznania - powinien być obligatoryjny.
Facet powinien wisieć na pobliskim drzewie po rozbiciu auta. Tyle w temacie .
Zgłoś
elim 2024-03-01, 19:04
Z tego co można usłyszeć to podkreśla się że koleś jest Polakiem bo w mediach społecznościowych krążyła wersja że to zamach terrorystyczny. Mogę jeszcze dodać że prowadził on Forda Focusa,.
Zgłoś
lukas_21221 2024-03-01, 19:04 10
Sprawca narodowości polskiej ahahaha ciekawe kurwa od kiedy. Prawdy nie podadzą bo kurwa sie boja rozpierdolu. Jeszcze teraz brakuje żeby ukr rozpierdolił 17 osób na pasach. Miłość upadlinsko polska jeszcze bardziej zakwitnie
Zgłoś
luki211 2024-03-01, 19:10 11
Zgłoś
toniemojekonto 2024-03-01, 19:20 3
Pierwszym komunikacie straż podała że to UKRAINIEC.

Dopiero potem wydali nowe oświadczenie że jednak polak.

Czekamy na więcej info.
Zgłoś
smc 2024-03-01, 19:23 4
Morda wykrzywiona od piko, to kim on miałby być. Tajem?
Zgłoś
toniemojekonto napisał/a:

Pierwszym komunikacie straż podała że to UKRAINIEC.
Dopiero potem wydali nowe oświadczenie że jednak polak.
Czekamy na więcej info.

Chuj pewnie odebrał kartę polaka i czy jakieś inne gówno i narracja medialna gra bez przypału
Zgłoś
lukas_21221 2024-03-01, 19:27 9
Niech imię podadzą tego skurwysyna
Zgłoś
Latissimus 2024-03-01, 19:27
Hamas u nas wylądował na paralotniach?
Zgłoś
Cziczi1999 2024-03-01, 19:33 10
Żaden Polak tylko dziwka jebana UKRAIŃSKA
Zgłoś
ARock 2024-03-01, 19:37 15
Jasne, zawsze materiał na sadola, ale..
Nie pomagasz, czy nie umiesz pomóc, to wypierdalaj, a nie filmuj
Czy jako ofiara na chodniku czy drodze z chuj wie jakiego powodu, chcielibyście byç filmowani???
Niektóre pojeby pewno tak, normalny człek nawet bez nóg by wstał i wyjebał "świadka zdarzenia" razem z telefonem w pizdu

OK, zesrałem się, ale kurwa mnie to wkurwia
Zgłoś
Kosmodysk 2024-03-01, 19:46 3
Tak się kończy Ukraina z świętymi krowami na pasach. Selekcja naturalna.
Zgłoś
guliusz 2024-03-01, 19:49
Na jakich tablicach było auto ? Wie ktoś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem