Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na jakich tablicach było auto ? Wie ktoś?
Na wykopie pisali ze "ZS"
Na jakich tablicach było auto ? Wie ktoś?
ZS 3631Y
W Szczecinie POLAK
Nie prześladuj mniejszości narodowych w ich własnym kraju!
Na wykopie pisali ze "ZS"
ZS 3631Y
Byłem pewien że z warszafki , Cholera Jasna
Jestem ze Szczecina i coś wam wyjaśnie, to że Saszka dostał w zeszłym roku polski pesel i obywatelstwo dla mnie nie czyni go Polakiem, jedank TVNowi czy RMF nie przeszkadza to, żeby twierdzić że to Polak. Wszyscy którzy byli wtedy na miejscu wiedzą że to był ukrainiec - czy wierzycie ludzią którzy tam byli czy mediom to jest wasza sprawa, Nie jest to powód do domy, ale od 2 lat jestem szczecińakim krawężnikiem i mogę wam w 100% potwierdzić że to był pierdolony ukrainiec. Poziom propagandy/zakłamania w mediach jest dla mnie nierealny to przekłnięcia. Pierwszy raz mam doczynienia z tak bezpośrednią sytuacją gdzie praktycznie na własne oczy widziałem coś co w mediach jest pokazywane w zupełnie inny sposób. Jest przerażające jak ludzie dzisiaj są łatwowierni i jak łatwo jest manipulować opinią publiczną. Bo tak naprawdę oprócz osób zaangażowanych w tą tragedia, cała Polska jest przekonana że w ludzi wjechał Polak, a prawda jest taka że był to 26 letni ukrainiec który w zeszłym roku dostał Polskie obywatelstwo i od początku pobytu w Polsce miał kilka konfliktów z prawem. Przykre jest to co dzieje się w tym kraju,
Od dwóch lat krawężnikiem czyli jeszcze może napierdalales pala za brak maseczki i wtedy nie było Ci głupio jak wszystkimi manipulowano?
Jestem ze Szczecina i coś wam wyjaśnie, to że Saszka dostał w zeszłym roku polski pesel i obywatelstwo dla mnie nie czyni go Polakiem, jedank TVNowi czy RMF nie przeszkadza to, żeby twierdzić że to Polak. Wszyscy którzy byli wtedy na miejscu wiedzą że to był ukrainiec - czy wierzycie ludzią którzy tam byli czy mediom to jest wasza sprawa, Nie jest to powód do domy, ale od 2 lat jestem szczecińakim krawężnikiem i mogę wam w 100% potwierdzić że to był pierdolony ukrainiec. Poziom propagandy/zakłamania w mediach jest dla mnie nierealny to przekłnięcia. Pierwszy raz mam doczynienia z tak bezpośrednią sytuacją gdzie praktycznie na własne oczy widziałem coś co w mediach jest pokazywane w zupełnie inny sposób. Jest przerażające jak ludzie dzisiaj są łatwowierni i jak łatwo jest manipulować opinią publiczną. Bo tak naprawdę oprócz osób zaangażowanych w tą tragedia, cała Polska jest przekonana że w ludzi wjechał Polak, a prawda jest taka że był to 26 letni ukrainiec który w zeszłym roku dostał Polskie obywatelstwo i od początku pobytu w Polsce miał kilka konfliktów z prawem. Przykre jest to co dzieje się w tym kraju,
Rozumiem, że manipulują obywatelstwem, ale skąd u Ciebie 26 lat skoro media podają 33 lata?
Wypierdolić UPAdlińca katapultą prosto na front.
To Polak kacapski trollu
POLAK. KONIEC TEMATU
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów