Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, może źle się poczuł po metce? Każdemu zaćpałowi może się przytrafić.
ty sie nie smiej, bo coraz wiecej ćpunów w Polsce mamy
Przykro się patrzy jak ten portal zalewa fala gówniarzerii i trolli, którzy wszystko wiedzą i wszędzie byli. Cóż, znak czasów.
To nie Polak. Przechodnie twierdzili że mówił w języku ukr.
Jak kurwa przechodnie mogli stwierdzić że gadał po ukraińsku? XD jak się w nich wyjebał focusem to nagle słuch im się poprawił? XD
Tak w stolicy paprykarza jest ich od chuja, i z tego co wiem jest dużo przestępstw z ich udziałem ale akurat w tym wypadku to Polak który od kilku lat leczył się psychiatrycznie xD
Wiem że wielu tutaj ich nienawidzi ale sorry not today xD
(Ja też za większością nie przepadam, zwłaszcza za tymi co przyjechali siać ferment zamiast pomóc użyźniać glebę Ruskim ścierwem ale kurwa no bez jaj. Od kiedy ten serwis zbiera spermiarzy -18? XD )
jechał pasy, chodnik, tory, chodnik i znowu pasy - wszystko w ciągu ruchu dla pieszyc
Przestań już pierdolić
dobranoc
Jak kurwa przechodnie mogli stwierdzić że gadał po ukraińsku? XD jak się w nich wyjebał focusem to nagle słuch im się poprawił? XD
Tak w stolicy paprykarza jest ich od chuja, i z tego co wiem jest dużo przestępstw z ich udziałem ale akurat w tym wypadku to Polak który od kilku lat leczył się psychiatrycznie xD
Wiem że wielu tutaj ich nienawidzi ale sorry not today xD
(Ja też za większością nie przepadam, zwłaszcza za tymi co przyjechali siać ferment zamiast pomóc użyźniać glebę Ruskim ścierwem ale kurwa no bez jaj. Od kiedy ten serwis zbiera spermiarzy -18? XD )
Drogi tępaku, w polsce dalej żyją ludzie którzy się uczyli za czasów prl rosyjskiego. Pozatym wiele mediów mówi o tym jakoby podczas aresztowania mówił po ukraińsku ew. rosyjsku. Tak czy siak to nie był polak.
Ponoć to ukrainiec, ale polskie służby starają się stosować te same metody co w niemczech czyli nie chcą prawdziwej tożsamości wyjawić. Trochę śmieszne, bo ostatnio coraz więcej ataków, napadów itd. jest stosowanych przez ukraińców na obywatelach polski. Plus ostatnio niedaleko centrum szczecina w 1 z żabek ukrainiec skatował bez powodu polaka.
Dziwne że władze się zmieniły, ale metody zostały te same bo to nie pierwsza sytuacja gdzie ludzie doszukują się teorii spiskowej że państwo Ukraińców chroni xD
Ale z akcjami w Szczecinie się zgodzę, nieoficjalnie mówi się że obecnie 1/3 przestępstw to przyjaciele zza granicy a ostatnio w okolicach sporo włamów do mieszkań. Swoją drogą, nie liczę na kulturalną rozmowę bo większość tutaj szczeka głośniej niż w domu mu na to pozwalają ale nie myśleliście kiedyś o tym tak, że wielu z tych przychlastów którzy przyjechali i są odpowiedzialni za rozboje, pobicia oto to nie do końca Ukraińcy? Albo inaczej. Ukraińcy ale jak wiemy tam regiony które zostały zajęte w 14 roku są ewidentnie prorosyjskie, a może to nagonieni przez Putlera zruszczeni Ukraińcy, taka forma wojny hybrydowej, za jednym strzałem robią chlew w państwie do którego się przedostali a dodatkowo robią czarny PR i polaryzują przez to społeczeństwo? Czasami taka myśl mnie nachodzi że Ruscy byliby jak najbardziej do tego zdolni widząc jak bardzo chcą wpuścić do nas potomków islamskich kominiarzy xD
Drogi tępaku, w polsce dalej żyją ludzie którzy się uczyli za czasów prl rosyjskiego. Pozatym wiele mediów mówi o tym jakoby podczas aresztowania mówił po ukraińsku ew. rosyjsku. Tak czy siak to nie był polak.
Po pierwsze, tępak to spuścił ci się na ryj
Po drugie ruski to nie ukraiński
Po trzecie większość z tych ludzi nie rozróżniłaby ruskiego od ukraińskiego
Po czwarte, to nie był Polak - Źródło: Mordo no kurwa mówię ci jak jest, na chłopski rozum to weź xDD
Nie stawiam tego za pewnik, ale póki co to jest więcej medialnego szumu, plus Ruskich troli robiących spustoszenie w sieci. Nie napinaj się tak bo ci nasienie rozpierdoli bębenki uszne i oprócz ruskiego zaczniesz słyszeć arabski
Nareszcie mamy swój zamach terrorystyczny. Długo musieliśmy czekać.
W tym kraju dziwi mnie to że dopiero teraz.
Chociaż ostatnimi razy się utarło że zawsze można udawać psychicznego, albo spierdolić sobie do Dubaju i mieć w piździe polski wymiar (nie) sprawiedliwości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów