Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mówcie co chcecie, ale teraz inżynierowie by wiedzieli co zrobić kilka opon i po sprawie, a tak będziemy utrzymywać go do końca życia.
Chyba że uznają go za niepoczytalnego. Wtedy kilka lat, potem stwierdzą że już zdrowy...
W tym kraju dziwi mnie to że dopiero teraz.
Chociaż ostatnimi razy się utarło że zawsze można udawać psychicznego, albo spierdolić sobie do Dubaju i mieć w piździe polski wymiar (nie) sprawiedliwości
Nie bój nic, rudy z bandą zadba o conent na nasz ulubiony portal
Sprawca narodowości polskiej ahahaha ciekawe kurwa od kiedy. Prawdy nie podadzą bo kurwa sie boja rozpierdolu. Jeszcze teraz brakuje żeby ukr rozpierdolił 17 osób na pasach. Miłość upadlinsko polska jeszcze bardziej zakwitnie
Jakiego rozpoerdolu się boją? Kto? Gdzie? Kiedy?
W pe_elu rozpierdol na ulicach? Bunt obywatelski? Kurwa daruj sobie. Tu nikt się nie wychyli.
Nie bój nic, rudy z bandą zadba o conent na nasz ulubiony portal
I to mnie kurwa przeraża
Jasne, zawsze materiał na sadola, ale..
Nie pomagasz, czy nie umiesz pomóc, to wypierdalaj, a nie filmuj
Czy jako ofiara na chodniku czy drodze z chuj wie jakiego powodu, chcielibyście byç filmowani???
Niektóre pojeby pewno tak, normalny człek nawet bez nóg by wstał i wyjebał "świadka zdarzenia" razem z telefonem w pizdu
OK, zesrałem się, ale kurwa mnie to wkurwia
Co Ty pierdolisz typie, takie nagrania są dowodem w prokuraturze, więc są cennym materiałem dowodowym. Pomagają wyspecjalizowani ratownicy, nikt im się nie powinien wpierdalać.
Jeśli jesteś sam, to masz obowiązek pomóc, tylko w takiej sytuacji robisz co możesz.
Co Ty pierdolisz typie, takie nagrania są dowodem w prokuraturze, więc są cennym materiałem dowodowym. Pomagają wyspecjalizowani ratownicy, nikt im się nie powinien wpierdalać.
Jeśli jesteś sam, to masz obowiązek pomóc, tylko w takiej sytuacji robisz co możesz.
Jakim dowodem? XD Randomowe nagranie jak typ nagrywa ludzi porozrzucanych po ulicy jak kręgle ma być dowodem? Chyba dowodem na niedowład mózgu, lub jego kurwa brak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów