zajebane z facebooka
zajebane z facebooka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj w dupę wszystkim kanarom, bo to kurwy jebane. Sami sobie taki chujowy zawód wybrali. Odważni to oni są, ale do dzieci i kobiet. Kiedy podróżuję autobusem z moim bratem, który większość życia spędził w kryminale to nawet się nie pytają, a kiedy się już zapytają wystarczy zwykłe "spierdalaj" by sobie grzecznie poszli. Co odważniejsi spisują kogoś na drugim końcu autobusu.
a co jak jedziesz sam, kozaczku?
Nadużycia ze strony podobnych osób, niejako utwierdzają w przekonaniu, że prawa konstytucyjne nie są nic warte i nie warto ich nawet znać.
Dzisiaj ktoś jest za takimi zachowaniami jutro będzie przeciwko, bo społeczeństwo chwieje się, jak gałązka na wietrze, ale w państwie nie powinna rządzić zmienna racja, ale odpowiednio skonstruowane prawo, które pozwala na przestrzeganie określonych zasad i pozwala na obiektywną ocenę a, jeżeli jest złe oczywiście można je zmienić, natomiast w społeczeństwie każdy ma swoją wersje racji, podyktowanej światopoglądem co prowadzi do różnych wynaturzeń.
PS Pozdrawiam pasażerów linii 145 i 146 we Wrocławiu
Kanar jest osobą publiczną więc można zrobić mu zdjęcie i opublikować pod warunkiem, że:
1) jest w trakcie wykonywania pracy
2) na zdjęciu jest widoczna legitymacja służbowa
Kiedyś we Wrocławiu ludzie zrobili taką akcję i wrzucali zdjęcia kanarów w tramwajach do sieci. Niestety, na większości z nich nie było widać legitki, ci wnieśli sprawę do sądu o naruszenie dóbr osobistych a autorzy musieli płacić.
Bo pamiętajcie o tym, że zdjęcia możecie robić ale z upublicznianiem ich jest problem. Teoretycznie, jeżeli nie jest to zdjęcie zbiorcze (min. 5 osób) to żeby je upublicznić trzeba mieć pisemną zgodę.
Początkujący prawnicy szukają po "fejsbókach" osób, które upubliczniają zdjęcia (w tle na przykład), szukają autorów i namawiają do założenia sprawy. I można zabulić do 20 koła.
Skurwysyństwo.
Ale pierdolenie. 1,40 za bilet? Chyba kurwa w Warszawie. Tu bilety na pospiech czyli jedyny sensowny autobus ktory nie jedzie z lewego na prawy brzeg wiecej niz 30-40 min. Kosztuje 4 zl. Dodam, ze w 15 min nie dojedziesz, wiec kupujesz 30minutowy - 6 zl. Powrot tez 6 zl. Niektorzy 6 zl to tu na reke na godzine zarabiaja. SIeciowka miesieczna? - 160 zl albo 120zl na jedna pospieszna. Kurwa, zycze wam wszystkim cwaniakom takich cen w swoich miastach, zebyscie sie zesrali na miekko.
To nie glosuj idiotko jebana na HGW i nie beda cie jebac w dupe za 6zl.
U mnie w miescie jest 4-5 miechowy za cene twojego miesiecznego.
Jak jestes cwaniak co chce urwac 2 zlote za bilet to chuj ci w dupe.
@Rebeliant
Zgodze sie z pt 7. Tu masz racje.
Ale pt 5....ja jebe....NIC DEBILU NIE MA ZA DARMO, w podatkach zaplacisz za benzyne i place kierowcow.....za darmo to nawet w morde na Starym Miescie nie dostaniesz. Socjalizm to sen.
Buractwem to można tylko i wyłącznie nazwać wyciąganie od ludzi pieniędzy za coś co nie funkcjonuje dobrze... przy każdym rozkładzie jazdy jest napisana godzina odjazdu i małym druczkiem +/- 3min. Jeżeli autobus nie przyjedzie we właściwym czasie a często tak się zdarza to to kanary mogą mi possać. Owszem jeżeli autobus przyjedzie na czas i nie spier***li mi z przed nosa, nie zamknie drzwi gdy akurat wsiadam to mogę uiścić te jechane 2 zyle. Już niedługo będą chodzić inspekcje czy mamy gacie.... Spier***lił dobrze, kanar nie ma prawa nawet dotknąć a jedynie poprosić abyś został i łaskawie dał dokumenty, widać niekompetencje pracowników za co soczyste ch[]j im w dupala
A więc do wszystkich wielce oburzonych durni
- że "kanar" zatrzymał tą dziewczynę
- albo nie chce wyjść ze złapanym gapowiczem
itp
Bo zgodnie z obowiązującymi od 1 marca 2011 r. przepisami prawa przewozowego, upoważniony kontroler ma prawo - w razie niezapłacenia należności i nieokazania dokumentu tożsamości - UJĄĆ podróżnego i niezwłocznie oddać go w ręce Policji.
Podróżny powinien również pozostać w tramwaju albo w innym miejscu WSKAZANYM PRZEZ KONTROLERA, do czasu przybycia w/w funkcjonariuszy.
Już w 3 lata powinniście podróżujący komunikacją miejską - zapoznać się tymi przepisami.
Jestes debilem nie dlatego, ze mam o tobie taka opinie, ale dlatego, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem.
Debilzm w taki wlasnie sposob sie objawia. -> wikipedia
Zachowanie tych ludzi to kompletne buractwo, kanarzy mieli rację i tyle.
Warto też wspomnieć historię koleżanki, która zapomniała przedłużyć ważność biletu okresowego w terminie, spóźniła się jeden dzień. Właśnie następnego dnia, kiedy jechała przedłużyć ważność, złapali ją kontrolerzy i na nic były tłumaczenia, że właśnie jedzie zakupić bilet okresowy, że myślała, że ma do dnia dzisiejszego a nie wczorajszego, wlepili jej mandat. Jak się sprawa zakończyła? Napisała do MPK z prośbą o anulowanie mandatu, wpisując przyczyny: przeoczenie i trudne warunki materialne, oraz zakup biletu okresowego pół godziny po ukaraniu mandatem. MPK anulowało jej mandat.
W tych przedsiębiorstwach też pracują ludzie i można z nimi porozmawiać, tylko trochę kultury i szacunku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów