wypadałoby ja zachować w tej sytuacji...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wymuszenie odszkodowania? Wyraźnie widać że gościu przygotowany na uderzenie
U ruskich szczególna ostrożność jest stosowana țylko wtedy, jak przy 100km/h Wania nakurwia wódeczkę z gwina.
jak bym miał jeździć po Rosji to żadna szczególna ostrożność nie pomoże, zaklinanie "Hospodu pomiłuj" czy inne czary mary też nie, najebać się w trzy dupy jak reszta uczestników ruchu - jedyna możliwość przeżycia...
Selekcja naturalna działa wszędzie a szczególnie tam
Wymuszenie odszkodowania? Wyraźnie widać że gościu przygotowany na uderzenie
Dobrze że ty byłeś przygotowany na uderzenie jak wypadłeś z łóżeczka. Chyba z kuli to wywróżyłeś, wyraźnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów