📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A nie prościej wbić nóż w kark bydlaka?
Z bykami im wychodzi.
Z bykami im wychodzi.
Najlepiej wypalic oczy petem.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
zwierzak30 napisał/a:
A nie prościej wbić nóż w kark bydlaka?
Nie prościej, bo mu kaptur zasłania
Ten kijek to niech sobie wsadzi w dupę a nie w szczęki pitbula, gdzie ma nacisk półtorej tony na cm2
Weź idź się gdzieś doucz, albo wykorzystaj internet do czegoś innego niż szukanie pedałów na hardzie.
1500kg/cm^2 to tak na szybko 1471.12 barów. pies z takim uściskiem szczęk mielił by nogę na plasterki w jakąś sekundę
Więcej tutaj bfy.tw/LvuS.
1500kg/cm^2 to tak na szybko 1471.12 barów. pies z takim uściskiem szczęk mielił by nogę na plasterki w jakąś sekundę
Więcej tutaj bfy.tw/LvuS.
AyCaramba napisał/a:
Weź idź się gdzieś doucz, albo wykorzystaj internet do czegoś innego niż szukanie pedałów na hardzie.
Więcej tutaj
Siła nacisku szczęk pitbulla to trzy tony. Psy te mają tak skonstruowaną czaszkę, że gdy raz chwycą, to nie mogą puścić ofiary.
Zbadaniem rzeczywistej siły uścisku szczęk zajął się herpetolog Brady Barr, gwiazda telewizji National Geographic. W dwóch odcinkach swojego show „Niebezpieczne spotkania” sprawdzał z jaką siłą gryzą różne istoty. Psy wypadły dość blado. Owczarek niemiecki, pitbull i rottweiler, które gryzły rękaw treningowy zawierający specjalistyczny sprzęt pomiarowy, uzyskały średni wynik niespełna 150 kilogramów nacisku, przy czym pitbull gryzł najsłabiej.
To są najnowsze wyniki badań nad tymi skurwielami.
@AyCaramba Zwracam Ci honor, nie wiedziałem że mnie tak oszukiwali skurwensyny
Jakby to na mojej nodze się takie szczęki zacisnęły to nie byłoby zmiłuj i waliłbym boksy w sabake, aż by zdechł jebany, a później właściciel na pysk by wyrwał tak samo. I wyjebane miałbym w tych wszystkich obrońców "on nie gryzie" piesków.
To pies, więc dobrze wycelowany kopniak w jaja i podbrzusze by mu te szczęki odblokował. Albo nóż w tętnice i po kłopocie.
Essent napisał/a:
To są najnowsze wyniki badań nad tymi skurwielami.
@AyCaramba Zwracam Ci honor, nie wiedziałem że mnie tak oszukiwali skurwensyny
Cofam tą wzmiankę z początku postu, uniosłem się. pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów