📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dotąd nie opracowano szczepionki przeciw HIV/AIDS. Niektóre doniesienia nad nią co prawda napawają optymizmem, ale jest ona dopiero w fazie testów. Mam jednak nadzieję, że jeśli kiedykolwiek powstanie, nie wpadnie w łapy afrykańskiej dziczy, która jest ogniskiem tej choroby (pierwotnie dziesiątkującej tylko małpy). Choroby, która notabene skutecznie trzyma w ryzach jej populację i co najważniejsze, ogranicza migrację do pięknej i czystej Europy.
mały smoluch jest zły jak sam skurwysyn.. jakby mu dał pistolet i puścił jakąś czarnuchową, małpią i gibającą muzykę to powystrzelałby tam wszystkich
obstawiam, że to zastrzyki z wody, tylko po to żeby cierpiał
Patrzcie no, dzikus jeden!
Szczepionka się nie przyjęła czarnuchowi małemu i wszystko oczodołami wypłynęło od razu.
Szczepionka się nie przyjęła czarnuchowi małemu i wszystko oczodołami wypłynęło od razu.
Popłakał się jakby co najmniej go umyli
On nie mówi "jestem człowiekiem" tylko "jestem facetem". Dziękuję.
EwelinyStara napisał/a:
Ja pierdole Naprawdę?On nie mówi "jestem człowiekiem" tylko "jestem facetem". Dziękuję.
primas, poczytaj resztę komentarzy, to zrozumiesz mój. A teraz do laski pacanie, mlaskaj
bedzie sie mscil jebany
Aż się łezka w oku kręci.
Jak patrzę na te łzy wielkie jak grochy... ech... u mnie też na plantacji tak płakali po napierdalaniu batem... .
Jak patrzę na te łzy wielkie jak grochy... ech... u mnie też na plantacji tak płakali po napierdalaniu batem... .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów