📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Szkoda, że w żyłę nie trafił.
krzyks napisał/a:
Szkoda, że łba nie nadstawił.
czesiek99 napisał/a:
Szkoda, że w żyłę nie trafił.
spoko, to była zatruta strzałka
Jak miałem może z 13 lat to na wycieczce szkolnej też tak stanąłem przy tarczy wyciągając rzutki i powiedziałem kumplowi coś w stylu "Ciekawe czy uda się Tobie trafić w tarczę?". Hehehe dzieci to jednak głupie w chuj są, a dowodem tego była rzutka tkwiąca w mojej skroni po paru sekundach od "rzucenia wyzwania". W sumie to nie za wiele nauczyłem sie od tego czasu
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem.
Widać że zalany od robienia masy. Taki to nawet ołów w tłuszczem wyhamuje
było se genitalia wsadzić między futrynę, a drzwi to przynajmniej ludzkość by uratował
Szczepionka nie działa. Eksperyment uwazam za nieudany. Piwa nie bedzie.
Widać, że lubi się kluć...
Po iniekcjach sterydów jego dupa musi wyglądać jak durszlak.
Po iniekcjach sterydów jego dupa musi wyglądać jak durszlak.
Możecie na mnie narzekać ale:
Przecież cały czas to idzie w kierunku znanego filmu Idiokracja. Naprawdę, o cyckach stale już gadają, o gównie też, generalnie im prostszy i prostacki żart tym lepiej, a ostatnio zauważyłem, że sposób "śmiania" też jest żywcem wyjęty z Idiokracji.
2 razy ten film oglądałem, cały czas zachód kojarzy mi się z tymi głupkami. Nawet jak w Bułgarii byłem to brytyjka gówniara wynosiła krzesła z baru hotelowego na trawnik i stała z nimi jakby głupia oczekiwała aż nagle wszyscy powiedzą: "Woooooooow, ale ty zajebiście żartujesz!"
Kuuuuurrrrrrwa, no nie moge.
Przecież cały czas to idzie w kierunku znanego filmu Idiokracja. Naprawdę, o cyckach stale już gadają, o gównie też, generalnie im prostszy i prostacki żart tym lepiej, a ostatnio zauważyłem, że sposób "śmiania" też jest żywcem wyjęty z Idiokracji.
2 razy ten film oglądałem, cały czas zachód kojarzy mi się z tymi głupkami. Nawet jak w Bułgarii byłem to brytyjka gówniara wynosiła krzesła z baru hotelowego na trawnik i stała z nimi jakby głupia oczekiwała aż nagle wszyscy powiedzą: "Woooooooow, ale ty zajebiście żartujesz!"
Kuuuuurrrrrrwa, no nie moge.
Czemu mnie nie dziwi kolor flagi na lotce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów