Nie szczepiłem swoich dzieci i jedno, które przeżyło okazało się zdrowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aleleble napisał/a:
@pakicipo I widzisz? Rzadno jakoś nie zachorowało
Hehe, ty śmieszku ty
Ty tak z własnej głupoty piszesz, czy siedzisz w kieszeniach koncernów i wpisujesz się w kampanie przeciw świadomym rodzicom?
9gag.com/gag/aXqdwXP przepisuje internety i tyle
Dr. Kafar a ty masz najebane od urodzenia czy z wiekiem przyszlo ?
Jeśli ktoś nie szczepi dziecka na podstawowe choroby z kalendarza i pierdoli o big farmie, ma poprostu zdrowo najebane internetowego bełkotu
Jeśli ktoś nie szczepi dziecka na podstawowe choroby z kalendarza i pierdoli o big farmie, ma poprostu zdrowo najebane internetowego bełkotu
bury22 napisał/a:
Dr. Kafar a ty masz najebane od urodzenia czy z wiekiem przyszlo ?
Sam jesteś pojebany. Skoro jest doktorem, to dlaczego mu nie wierzysz?
Chyba już zawsze szczepienie będzie mi się kojarzyło z tymi psami szczepionymi dupami...
dr kafar pierdoli głópoty a ty bury 22 huja wiesz o szczepieniu
debile !
debile !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów