📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aha i Twoja matka sie nabrała?
Masz na imię Kornrad?
Masz na imię Kornrad?
Mogę szczepić klasy od 1 - 8 w szkole podstawowej. Mam certyfikat Ministerstwa Zdrowia i SANEPID-u. Zastanówcie się kretyni z PIS-u bo się rozmyślę. DUDA do ciebie piszę!
Trochę za późno wrzuciłeś, ale gimbussy upośledzone do poziomu murzynów instynktownie się podniecą widokiem białej samicy i jutro przed lejbami dadzą pierdyliard piw, żeby pokazać, że nie są ciotami.
Lecz są.
Lecz są.
Naciskam i naciskam i się ten film nie uruchamia.
Mogę szczepić klasy od 1 - 8 w szkole podstawowej. Mam certyfikat Ministerstwa Zdrowia i SANEPID-u. Zastanówcie się kretyni z PIS-u bo się rozmyślę. DUDA do ciebie piszę!
Musisz mieć jeszcze atest na mikrochuja bo inaczej cię dziewczynki wyśmieją.
Też poproszę
mlekozklasa napisał/a:
Też poproszę
A umyłes dupe? widze że to prawda że na sadistić same krypto gaje
kukid1987 napisał/a:
Sophia Torres in But Youre His Sister (ExxxtraSmall/TeamSkeet)
Wpiszcie sobie w google
Na zdjęciu wygląda o wiele bardziej kusząco, niż na filmiku. Szkoda fatygi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów