📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa. Dosyć że powikłania to jeszcze kontrowersje moralne. No jak żyć?
O kurwa hahaha
Zastanawia mnie czy ten dyslektyk, który założył temat; zwyczajnie prowokuje, czy jest nieoczytanym głupcem jak ten nade mną.
Autor napisał/a:
Zastanawia mnie czy ten dyslektyk, który założył temat; zwyczajnie prowokuje, czy jest nieoczytanym głupcem jak ten nade mną.
To nie dyslekcja, to zwykłe nieuctwo.
Tak do końca to i tak tylko ci, którzy to produkują, wiedzą co tam się znajduje, a my możemy się tu spierać i jak zwykle tradycyjnie, po polsku obrzucać się gównem.
Znawca_Cipek napisał/a:
No i co? Prawde mowi. Tylko nikt o tym nie mowi, bo zakazane.
Gówno prawdę mówi bo jest jebanym kretynem żyjącym z rzucania magicznych zaklęć
Kamień z serca.
Kamień z serca.
Z ministrantów robią hostię. Przynajmniej z tego, co wyplują.
Krótko, mniej podatków zapłacisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów