📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przejebane.
U mnie w pracy wszyscy się szczepili i wszyscy chorowali, tak jak ja. Czy był więc sens ryzykowac jakichkolwiek powikłań?
Czemu w ogóle covid "skończył się" miesiąc przed wojną? Jakby to przecież wyglądało, że przyjmujemy miliony niezaszczepionej hołoty z UKR, podczas gdynam wmawiano, że bez szczepionki skiśniesz jak kapusta.
U mnie w pracy wszyscy się szczepili i wszyscy chorowali, tak jak ja. Czy był więc sens ryzykowac jakichkolwiek powikłań?
Czemu w ogóle covid "skończył się" miesiąc przed wojną? Jakby to przecież wyglądało, że przyjmujemy miliony niezaszczepionej hołoty z UKR, podczas gdynam wmawiano, że bez szczepionki skiśniesz jak kapusta.
nawet tego gowna nie odpalam, szkoda mi zycia na cos takiego
darayavahus napisał/a:
Przejebane.
Ja się nie zaszczepiłem. Od kiedy w maju 2020 roku zobaczyłem jak Duda i Trzaskowski wchodzą sobie pomiędzy setki potencjalnych wyborców zdałem sobie sprawę jaka to ściema. A oprócz tego 17 lat pracowałem w firmie farmaceutycznej i wierzcie mi, branża zbrojeniowa mogłaby uczyć Bigfarmy etyki. No i trzy dawki tego smakołyku dla każdego człowieka to KOSZT TYSIĄCA MILIARDÓW EURO przelanych z budżetów państw dla Bigfarmy. TYSIĄC MILIARDÓW EURO... za jedną dziesiątą tej kwoty skorumpujesz wszystkich polityków, właścicieli mediów i rzekomych specjalistów. Tych samych specjalistów, którzy inne szczepionki dopuszczali wcześniej po 7-10 LATACH od początku badań klinicznych, a nie po dwóch tygodniach.
Wiewór napisał/a:
Aha. Znowu się foliarze pobudza.
jak tam? jeszcze 5 daweczka kretynie będzie
ps. ja się nie szczepiłem i nie chorowałem, yebać boidudków XD
SantaMaria napisał/a:
jak tam? jeszcze 5 daweczka kretynie będzie
ps. ja się nie szczepiłem i nie chorowałem, yebać boidudków XD
Tak będą idioto. Szczepie sie na choroby zakaźne bo cenie swoje życie.
A ty rob co chcesz. Nawin se rolke folii na pusty łeb i łykaj amantadyne, witaminę c od srodka skrętna i inne magiczne odwary doktora zięby
Jak w Polsce wprowadzali prąd i żarówki to tacy idioci jak ty modlili sie pod elektrowniami o przegnanie szatana.
Jak Hiszpanka pustoszyła świat to kretyni twojego pokroju protestowali na ulicach i kaszleli na siebie żeby udowadniać ze grypa nie istnieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów