📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I takie reklamy przyjemnie się ogląda. W polskiej telewizji zostaniesz uraczony natomiast reklamami maści na hemoroidy, leków na zapalenie pęcherza i grzybicę stóp.
Kupuję bilet do Norwegii... w jedną stronę.
Szczera reklama to dobra reklama.
Zachwycacie się lamuski a nikt z was nie pamięta reklam mbanku sprzed paru lat?
Tam było prawie tak samo. Też gość wychodził i mówił aby nie wierzyć na słowo bo jest tylko aktorem a to tylko reklama.
Zatkauo kakauo?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tam było prawie tak samo. Też gość wychodził i mówił aby nie wierzyć na słowo bo jest tylko aktorem a to tylko reklama.
Zatkauo kakauo?
-Jaka jest pana największa wada ?
-Szczerość
-Myślę, że to zaleta a nie wada.
-Gówno mnie obchodzi co myślisz.
-Jaka jest pana największa wada ?
-Szczerość
-Myślę, że to zaleta a nie wada.
-Gówno mnie obchodzi co myślisz.
MadChemist napisał/a:
W polskiej telewizji zostaniesz uraczony natomiast reklamami maści na hemoroidy, leków na zapalenie pęcherza i grzybicę stóp.
A wszystko to zobaczysz w momencie kiedy siedzisz z rodziną przy stole i wcinacie smaczny obiad.
Mam kilka nowych słówek do nauki angielskiego, dziękuję ci, leci piwko.
MadChemist napisał/a:
I takie reklamy przyjemnie się ogląda. W polskiej telewizji zostaniesz uraczony natomiast reklamami maści na hemoroidy, leków na zapalenie pęcherza i grzybicę stóp.
Nie zapominaj o swędzeniu pochwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów