📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mało kogo chyba dziwi, że wyzywają kierowcę bmw.
szkoda ze nie ma całego materiału i nie wiadomo o co chodzi
I_am_what_I_am napisał/a:
szkoda ze nie ma całego materiału i nie wiadomo o co chodzi
Niestosowanie się do znaków poziomych F10 Czyli chciał ominąć korek i pojechał pasem do skrętu w lewo na wprost. Szczerze to popieram zachowanie faceta "składającego gratulacje" a filmik obcięty ze względu na tych narzekających, którym nie chce się poświęcić 30s więcej na filmik
Ja miałem ostatnio podobną sytuację:
stałem na skrzyżowaniu, po drugiej stronie stała policja, która łapie tych co walą na czerwonym.
Mi się światło zmienia na zielone i ruszyłem. Ujechałem dwa metry i całe szczęście mam niezły refleks wcisnąłem hamulec i przed samą maską mi przeleciał samochód. Policja ruszyła za nim. Ja akurat jechałem do biura coś załatwić chwilkę mi to zajęło. Wracałem tą samą drogą po kilku minutach od 'zdarzenia' no i widzę gościa złapali kilkaset metrów dalej za tym skrzyżowaniem, zatrzymałem się i powiedziałem: Jeszcze stówka ode mnie. Policjanci przytaknęli, gdybym nie zahamował wtedy to by było ciężko...
stałem na skrzyżowaniu, po drugiej stronie stała policja, która łapie tych co walą na czerwonym.
Mi się światło zmienia na zielone i ruszyłem. Ujechałem dwa metry i całe szczęście mam niezły refleks wcisnąłem hamulec i przed samą maską mi przeleciał samochód. Policja ruszyła za nim. Ja akurat jechałem do biura coś załatwić chwilkę mi to zajęło. Wracałem tą samą drogą po kilku minutach od 'zdarzenia' no i widzę gościa złapali kilkaset metrów dalej za tym skrzyżowaniem, zatrzymałem się i powiedziałem: Jeszcze stówka ode mnie. Policjanci przytaknęli, gdybym nie zahamował wtedy to by było ciężko...
Resterwers napisał/a:
Niestosowanie się do znaków poziomych F10 Czyli chciał ominąć korek i pojechał pasem do skrętu w lewo na wprost. Szczerze to popieram zachowanie faceta "składającego gratulacje" a filmik obcięty ze względu na tych narzekających, którym nie chce się poświęcić 30s więcej na filmik
imo nie na tym rzecz polega żeby do filmu potrzebny był komentarz w celu jego poprawnej interpretacji
"I niestety cieszy nas gdy sprawiedliwość wyciąga swoją karzącą (dłoń)"- JAKIE KURWA NIESTETY? Bardzo dobrze, że wyciąga.
Lubie Knapika, ale nie wiem kto mu pisze te teksty do "Uwaga Pirat". Są denne, nieśmieszne, a wręcz uwłaczające dla niektórych kierowców(Tych, którzy są świadomi swojej winy).
Jak by tak brzydko na stadionie powiedzial to by dostal zakaz stadionowy na 2 lata
Dobra, nie pieprzcie. Cwaniaki? A może myślący ludzie? Sam gdy się nigdzie nie śpieszę, to jadę spokojnie w korku i puszczam innych, ale jeśli się śpieszę to kombinuję. Musisz się namęczyć, nakręcić, wytężyć umysł, przewidywać, uważać itd. więc nie widzę w tym nic złego. A za to często widzę debila, który nie wyprzedzi na podwójnej ciągłej, choć akurat ma dobrą widoczność i pustą drogę, a na przerywanej wyjedzie na czołówkę, żeby przepisów nie łamać... Gdyby ludzie wyprzedzali lewą stroną, coraz częściej występujących w Polsce, wysepek, zamiast na wzniesieniach, to byłoby mniej wypadków śmiertelnych. Bo nie sztuką jest wcisnąć jebany pedał gazu, ale myśleć za kierownicą i nie kierować się swoim ego.
btw. ten co się zatrzymał i pogratulował prawdopodobnie sam by chciał tak robić, ale ma małego fiutka i boi się zatrzymania (tj. ewentualnych konsekwencji), więc woli powyzywać. Do tego jeszcze widzi markę bmw i już...
P.S. Drogówka na TVN Turbo to jeden z najbardziej pizdowatych programów motoryzacyjnych, jaki powstał w Polsce. (Choć mogę się mylić, bo nie jestem na bieżąco z nowościami w telewizji).
btw. ten co się zatrzymał i pogratulował prawdopodobnie sam by chciał tak robić, ale ma małego fiutka i boi się zatrzymania (tj. ewentualnych konsekwencji), więc woli powyzywać. Do tego jeszcze widzi markę bmw i już...
P.S. Drogówka na TVN Turbo to jeden z najbardziej pizdowatych programów motoryzacyjnych, jaki powstał w Polsce. (Choć mogę się mylić, bo nie jestem na bieżąco z nowościami w telewizji).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów