📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jakie to jest uczucie dodajac pewniaka na glowna? spokoj? podniecenie? euforia czy moze wszystkowdupizm za te piwa zbuduje se tera domek?
Ja pierdolę.. jut-ub, nie jutjub. Jadą po czymś czego nazwy nie potrafią dobrze wymówić.
Tak czy inaczej ostatnie dwa odcinki nawet nie najgorsze w ich wykonaniu.
Tak czy inaczej ostatnie dwa odcinki nawet nie najgorsze w ich wykonaniu.
Czy ja wiem czy taki pewniak, chociaz widzac ile piw osiagnela czesc pierwsza to ogarnelo mnie lekkie podniecenie
@Pistacjusz
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz
Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz
Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?
@xensis
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
nie rozumiem połowy rzeczy w tym filmiku, tzn ze jeszcze ze mną dobrze.
pistacjusz napisał/a:
@xensis
No to byś przegrał Nie mogę podać linka, bo nie mam nabitych 20 postów, ale przywoływany przez ciebie Google Translate wymawia "youtube" jako "ju-tjub" (co zresztą jest poprawną wymową).
Jeszcze dla pewności za serwisem LingPL:
tube - [tju:b]
Ach, te bezsensowne kłótnie w komentarzach. Esencja społeczności internetowych
pistacjusz napisał/a:
Ja pierdolę.. jut-ub, nie jutjub. J
Z tego co się orientuję tube nie wymawia się tub tylko tjub. Więc wymowa jutjub jest poprawna, to raz. Dwa, jeśli nie pasuje Ci wpierdalanie anglicyzmów do języka polskiego to się kurwa wyprowadź do sosnowca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów