📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ nanab
A ja chciałbym zobaczyć jak robisz unik przed struną fortepianową powieszoną na wysokości Twoich jajek. Co do filmiku to kierowca motorku troche nie myśli, szaleniec.
A ja chciałbym zobaczyć jak robisz unik przed struną fortepianową powieszoną na wysokości Twoich jajek. Co do filmiku to kierowca motorku troche nie myśli, szaleniec.
ma czym to zapierdalać to zapierdala, o chuj wam chodzi?
I co?? Reklamę sobie robisz?? bo akurat minus 154 piwa jak dla mnie
...ciekawe kto miał większe gówno w gaciach,kierowca motocykla czy samochodu ?
Demondrras napisał/a:
Prze huj taki przetrwa na drogach co drugi 5/6 by nie zdazyla skrecic
Pomimo tego, że skończyłem klasę matematyczną nadal nie mogę rozszyfrować twojego postu...
@up zdecydowanie samochodu, motocyklista bo tak się powinno mówić a nie kierowca, jest skupiony cały czas, nie jeździliście nigdy na motorze, to zamknąć ryje nie wiecie jak to jest, samochodem jak jedziesz dajmy na to 200 nie czujesz tego tak jak na motorze, nie musisz być tak skupionym, motocyklista ( nie dawca, wkurwia mnie jak ktoś tak pisze, koleś który zapierdala 200 na godzine jest już kimś) ponad 80 % wypadków motocyklistów jest z winy samochodów.
@R3M3K 1.tak tak, samochodem jak jedziesz 200 to nie trzeba sie wcale skupiac
2. co nas kurwa obchodzi, ze przeszkadza Ci okreslenie dawca, dawco?
3. 80% ? jeszcze jakies z dupy wziete dane ? skasuj lepiej konto i wroc jak skonczy sie twoj okres buntu gimnazjalnego.
2. co nas kurwa obchodzi, ze przeszkadza Ci okreslenie dawca, dawco?
3. 80% ? jeszcze jakies z dupy wziete dane ? skasuj lepiej konto i wroc jak skonczy sie twoj okres buntu gimnazjalnego.
@kutasweter więc tak dawcą nie jestem, a różnice widać jadąc nie wiesz bo nie jechałeś motorem 200 więc proszę, buntu tak? Nie przeżyłeś tyle co ja i nie życzę ci tego, a nie z dupy a prawdziwe "Aż 40 procent wypadków to zdarzenia kwalifikowane jako wymuszenie pierwszeństwa przez kierowcę samochodu w momencie włączania się do ruchu, lub wyjazdu z drogi podporządkowanej." a reszta no cóż, zwykle sytuacje na ulicy, że widzi nawet motocyklistę w lusterku i specjalnie go przyblokuje, bo on w samochodzie jest wolniejszy i zazdrosny że tak nie może
R3M3K napisał/a:
Nie przeżyłeś tyle co ja i nie życzę ci tego(...)
Pamiętaj żeby wnukom opowiedzieć.
@R3M3K Nie ma się co kłócić. I tak nie zrozumieją, gdyż sami są na etapie jeżdzęnia trabantem starego po swoim polu.
umie chłopak jezdzic gratki
@R3M3K Nie ma się co kłócić. I tak nie zrozumieją. Sami sa na etapie jeżdżenia maluchem starego po polu...
...nie znacie się!ja swoim skuterem po tuningu leciałem 500km/h na przednim kole, a ten manewr co na filmie to przeprowadzam codziennie jak wyjeżdżam z garażu więc "znawcy kwaśnych jabłek" niech się lepiej nie odzywają...
R3M3K napisał/a:
@up zdecydowanie samochodu, motocyklista bo tak się powinno mówić a nie kierowca, jest skupiony cały czas, nie jeździliście nigdy na motorze, to zamknąć ryje nie wiecie jak to jest, samochodem jak jedziesz dajmy na to 200 nie czujesz tego tak jak na motorze, nie musisz być tak skupionym, motocyklista ( nie dawca, wkurwia mnie jak ktoś tak pisze, koleś który zapierdala 200 na godzine jest już kimś) ponad 80 % wypadków motocyklistów jest z winy samochodów.
chcesz powiedzieć że ten baran na motorku jedzie przepisowo?!
dawcy powinni mieć jakiś nadajnik informujący o wypryśnięciu swojego jeździtka z prędkością 300km/h z dupy! jak ma niby kierowca auta ocenić odległość od czegoś czego jeszcze nie widzi bo jest kilometr dalej za zakrętem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów