📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i głupio od takiego postu zaczynać, ale każdy zdrowo myślący gliniarz, a tym bardziej każdy sąd orzeknie w takiej sytuacji winę motocyklisty. Trzeba tu wziąć pod uwagę prędkość i zakręt przed tą podporządkowaną, z której wyjeżdżała pucha. Sam też jeżdżę na moto, mam trochę znajomych policjantów i wiele razy się dyskutowało o takich rzeczach/sytuacjach przy browarze.
ale śmierdzi w tej skodzie....
Massivee napisał/a:
Chuj nie szczęściarz i tak już pewnie nie żyje, bo się rozjebał o malucha.
To że raz Mu się udało nie znaczy że zawsze.
odezwała się przepowiednia oO
ty pewnie też już nie żyjesz bo Cię drzwi w Ikarusie przegubowym zgniotły.. :/ R.I.P
Jechałby szybciej to ta cała sytuacja nie miałaby miejsca. Kierowca samochodu nie zdarzyłby wjechac na jezdnię.
R3M3K napisał/a:
Nie przeżyłeś tyle co ja i nie życzę ci tego
R3M3K napisał/a:
Kolejny doświadczony kierowca na forum, nic tylko zlizywać wiedzę kapiącą z doświadczenia wylewającego się uszami...
2 lata to wystarczająco dużo aby latając w sezonie po 6tys km mieć wiecej przygód niż Ty, wielki drajwerze...
dla zainteresowanych i mega drajwerów z doświadczeniem większym niż wszystkie encyklopedie polecam ten artykuł:
scigacz.pl/Mlody,motocyklista,=,martwy,motocyklista,10073.html
lewa w górę!
dla zainteresowanych i mega drajwerów z doświadczeniem większym niż wszystkie encyklopedie polecam ten artykuł:
scigacz.pl/Mlody,motocyklista,=,martwy,motocyklista,10073.html
lewa w górę!
s_LP napisał/a:
2 lata to wystarczająco dużo aby latając w sezonie po 6tys km mieć wiecej przygód niż Ty,
Wszystko jasne , nie mam więcej pytań. Cóż dyskusję pozostawiam wam, bardziej "doświadczonych przygodami"...
mcmt napisał/a:
Wszystko jasne Cóż dyskusję pozostawiam wam, bardziej "doświadczonych przygodami"...
Lol 6 tyś km to doświadczenie? To chyba na dojazdach do szkoły zdobyłeś.
Definicja encyklopedyczna. Doświadczony kierowca - taki który przejechał przynajmniej 6 tyś km w sezonie. No żart dnia. Doświadczony to będziesz jak co najmniej 50tyś przejedziesz.
Adasi, ja myślę, że do gimnazjum bardziej a tekst nadaje się na mistrzów.org
Zabawny początek dnia...
Zabawny początek dnia...
olac te 6 tys km w sezonie ale ile on mial w tym czasie przygod !!! 3x wiecej niz maciek z klanu i teletubisie razem wzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów