📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na pasach się nie wyprzedza:/
przeciez widac że koles dodał gazu i chciał zdązyć wyprzedzić bezposrednio przed pasami.... lol
Zmieni koszulką na szarą i zawita na Hardzie
Jaskrawe kolory są zbyt widoczne.
Jaskrawe kolory są zbyt widoczne.
W takich sytuacjach giną ludzie i bynajmniej nie jest to wina przechodnia tylko pojeba który wyprzedza na pasach!
Rooooosja kurwa!
Kapsaicyna - a ja myślę że tego i tego.. Kierowca powinien się zatrzymać, ale pieszy świeta krowa powinien patrzeć czy nie wpada bezpośrednio pod koła. Nawet koty i psy czekają aż samochód przejedzie..
co ci Ruscy tak kurwa z tymi kamerami, wyprzedaz była czy jaki chuj ?
byrrt napisał/a:
Kapsaicyna - a ja myślę że tego i tego.. Kierowca powinien się zatrzymać, ale pieszy świeta krowa powinien patrzeć czy nie wpada bezpośrednio pod koła. Nawet koty i psy czekają aż samochód przejedzie..
No właśnie widać
czy wy nie widzicie, że on nie wyprzedzał, tylko to jest dwupasmówka? <facepalm> nie dziwne wydaje się wam, ze biały jechał cały czas lewym pasem?
łoooo kurwa!
judasz1234 nie pisz głupot bo widać, że gówno się znasz na przepisach i niepotrzebnie się udzielasz robiąc innym wodę z mózgu. WYPRZEDZAŁ NA PRZEJŚCIU I TYLE dwupasmówka nie ma nic do tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów