18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Angel 2011-11-10, 19:36 2

Zgłoś
Pener 2011-11-10, 19:38
wstawiłem to w komentarzu na hardzie sadistic.pl/pila-vt92013,30.htm841151
ale autor za młody na harda
Zgłoś
rockface123 2011-11-10, 19:45
i z 10 kg kakaa w spodniach
Zgłoś
Entej 2011-11-10, 20:19
@Tengo
"Na szczęście nie była włączona jak widać."

Kurwa jak na szczęście? To jest sadistic czy jakies sweetgówno? Potencjalny hard, a że telewizja niedaleko... to i flaki w HD!
Zgłoś
rockface123 2011-11-10, 20:23 1
@Entej możesz nazwać mnie ciotą gimbusem leszczem etc ale ja mam takie coś co zwie się sercem mam uczucia i szkoda było by faceta gdyby zginął w taki sposób a to że to kurwa sadistic strona dla zwierząt i masochistów ( nie tylko ) to mnie to jebie idź lepiej pooglądać baby z kutasem i wlej paliwa do baka maszyny samofapcającej i jazda
Zgłoś
N................k 2011-11-10, 20:40
Każdy, kto kiedykolwiek rąbał drewno piłą spalinową, zastanawia się co tu robi to gówno. Tego nawet nie można nazwać wypadkiem.
Zgłoś
s................r 2011-11-10, 20:43
Nie ma uciętej głowy - nie ma piwa
Zgłoś
.................. 2011-11-10, 20:50
stack_pointer napisał/a:

Nie ma uciętej głowy - nie ma piwa

Słyszałeś kiedyś o "marzeniu ściętej głowy"?
Zgłoś
Grief 2011-11-10, 21:27
Piły maja zabezpieczenie. Prawdopodobnie się wyłączyła gdy puścił druga reke..
Zgłoś
olosz 2011-11-10, 21:29 1
KULTYWATOR napisał/a:

Każdy, kto kiedykolwiek rąbał drewno piłą spalinową

co robił?
Zgłoś
N................k 2011-11-10, 21:37 10
Up@
Rzeczywiście ciąć nie rąbać, przepraszam ciąć, ciąć i jeszcze raz ciąć.
Drewna nie można rąbać piłą. Piłą można drewno ciąć. Dobrze że zauważyłeś ten błąd, bo wyszedłby z tego niezły galimatias. Ale ze mnie bubek! Taki błąd! Przez to całe zamieszanie zgłodniałem i pójdę upiec coś na patelni... O nie! Przecież na patelni można tylko smażyć!. Cóż za groteska! Jak mogłem się tak pomylić przecież patelnia nie służy do pieczenia, tak jak piła do cięcia. Ach, przecież piła służy do cięcia, a patelnia do wiercenia w ścianie... NIE TO WIERTARKA!
NA RANY CHRYSTUSA CZYM SIĘ WBIJA GWOŹDZIE?
Zgłoś
olosz 2011-11-10, 21:47 1
Up@ Piłą to chyba się tnie a nie rąbie
Zgłoś
N................k 2011-11-10, 22:04 1
olosz napisał/a:

Up@ Piłą to chyba się tnie a nie rąbie

I chuj mnie to.
Zgłoś
olosz 2011-11-10, 22:10 2
KULTYWATOR napisał/a:

NA RANY CHRYSTUSA CZYM SIĘ WBIJA GWOŹDZIE?

Jak się nie ma młotka to i patelnią ujdzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem