Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
A jeszcze tak dodam od siebie, że jedyna śmierć jakiej się boję to być zadźganym. Na hardzie nie dam rady ogladac filmów jak ktoś wbija nóż w ciało. A tak w ogóle co się czuje w czasie wbijania noża? Gorący przeszywający ból czy nie jest się świadomym aż się nie zauważy?
na chuj zaczynasz te temat jak nie chcesz dokończyć albo piszesz wszystko ze szczegółami, albo pizda jesteś
Próbują się dowartosciowac. Nie rusza mnie to. Wręcz przeciwnie.
Nie pierdol że cie to nie rusza skoro każdemu z osobna odpisujesz samemu obrażając od ciot z jzdz, kryptogejów, halmanów...
Udajesz że nie masz brzucha i pierdolisz jak to cie krav maga uratowała by pare postów dalej przyznać że zanim zareagowałeś to napastnika obezwładnili inni.
Jesteś na Sadisticu więc wyjmij tego kija z dupy i naucz sie śmiać z siebie!!
Niedawno był temat założony przez kolesia który całe życie spędzi na wózku i on mimo przejebanej sytuacji miał tysiąc razy większy dystans do siebie.
Trzeba było się nie wtrącać to byś z noża nie dostał.
A tak to omal nie zginąłeś, w dodatku wrzuciłeś swoje zdjęcia na sadistic, gdzie nie raczysz zdradzić szczegółów swojej przygody.
Teraz masz pretensje, że sadole skrytykowali twój bebech, weź się ogarnij i nie zachowuj się jak baba.
Szczegóły zostawię dla siebie.
Kwintesencja tego zdarzenia to:
Napastnik którego dobrze znam dostał pomocną dłoń i podziękował mi w ten sposób.
Chuj mi na imię.Następny. Dodałem ten post żeby pokazać sznyty a nie się wam zwierzać, szukać atencji, wsparcia emocjonalnego czy inne chuje muje. Nie chodzi o brak dystansu tylko o was. Wygląda to tak: ktoś się przewrócił, to go kopnę będzie śmiesznie. Tak robią tylko życiowe nieudaczniki które czerpią przyjemność z krzywdy innych. To był mój pierwszy i ostatni post w tym kurwidole.