Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od kiedy to na sadisticu można pisać " nie jest to zabawne itd." SADISTIC.PL to portal z czarnym humorem, a ten filmik taki jest.
widzę, że średnia wieku tutaj przez okres świąteczny maleje to 13 lat.
To jest tragedia dla osoby i jej rodziny, nie powiem że nie. Śmieszy mnie robienie szumu wokół tego i nagrywanie takich bzdur jak "o, cieszę się że mogę być twoim przyjacielem". To nie jest nagrywane dla tej osoby, tylko dla podreperowania ego nagrywających, czyli w sumie żerowanie na ludzkiej tragedii. Jako że żerowanie na ludzkiej tragedii zawsze wyzwala skrajne emocje, to o ile filmik ukazuje tą fałszywą troskliwość, czytaj "pozytywną" skrajność, to przeróbka filmiku i dorobienie do niej ryku jakiegoś potwora z otchłani będzie tą negatywną skrajnością. Reasumując, śmieszą mnie obie skrajności i wkurwia mnie żerowanie na krzywdzie dziecka.
Co ty kurwa ziomek pierdolisz... polecam Ci zobaczyć chociaż jeden film z jego kanału do końca. Oglądałem chyba większość wywiadów jego z osobami chorymi na różne choroby jak i mixy tych chorób i ani jedna osoba, która była w stanie komunikować się w jakikolwiek sposób nie gadała "oj jak mi źle" tylko "cieszę się, że jestem taki przez co mogę doceniać inne rzeczy w inny sposób". Kanał jest cholernie edukujący i nie mający nic wspólnego z wymuszonym współczuciem. Zobaczycie ogromną różnicę między reklamami typu "staś jest chory i potrzebuje pomocy wyślij sms'a bo to nic dla ciebie" między "Stephen ledwo żyje, ale ma kochającą rodzinę która go wspiera i chciałbym, żebyście też tego wspaniałego człowieka poznali". Kanał nazywa się "Special Books by Special Kids" i jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się jak wyglądają choroby i jak takie rodziny sobie z nimi radzą to na prawdę polecam.
coraz większe cukierkowe bagno się robi na tym sadolu, żenada...
Nie gardzę nią, nie obrzydza mnie, nie życzę jej źle, nie naigrywam się z jej losu, a filmik był śmieszny, chuj na ryj pierdolonym obrońcom moralności wszelakiej, zawsze mają najwięcej za uszami i powinno się każdemu takiemu spuszczać prewencyjny wpierdol!
Zgadzam się ze wszystkim, poza "nie obrzydza mnie". Kurwa to jest w chuj obrzydliwe, trzeba być jebniętym żeby nie uważać tego za coś obrzydliwego. To jest kwintesencja obrzydliwości. Współczuje dzieciakowi i jego rodzinie, tego że jest właśnie takie obrzydliwe. Bo gdyby nie było obrzydliwe, to było by normalną dziewczyną, prawda? ;D
Ziomus, poświęciłem pare minut na ten kanał i pierwsze wrażenie, to ze prowadzi go wyjątkowo cyniczny i fałszywy skurwiel. Zgadza się ze „bohaterowie” nie użalają się nad sobą przed kamerami, ale kurwa lobster man czy inni bohaterowie XIX wiecznych freak show tez się nad sobą nie użalali na cyrkowej arenie. Demonstrowali swoją odmienność i trzepali z tego siano. Mieli swoje miejsce w świecie. Teraz jest to samo, tylko semantyka jest inna. Freak zamienisz na special i już jest pozytywny odbiór, szkoda ze treść taka sama.
Co ty kurwa ziomek pierdolisz... polecam Ci zobaczyć chociaż jeden film z jego kanału do końca. Oglądałem chyba większość wywiadów jego z osobami chorymi na różne choroby jak i mixy tych chorób i ani jedna osoba, która była w stanie komunikować się w jakikolwiek sposób nie gadała "oj jak mi źle" tylko "cieszę się, że jestem taki przez co mogę doceniać inne rzeczy w inny sposób". Kanał jest cholernie edukujący i nie mający nic wspólnego z wymuszonym współczuciem. Zobaczycie ogromną różnicę między reklamami typu "staś jest chory i potrzebuje pomocy wyślij sms'a bo to nic dla ciebie" między "Stephen ledwo żyje, ale ma kochającą rodzinę która go wspiera i chciałbym, żebyście też tego wspaniałego człowieka poznali". Kanał nazywa się "Special Books by Special Kids" i jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się jak wyglądają choroby i jak takie rodziny sobie z nimi radzą to na prawdę polecam.
Brak mi słow na okreslenie tego jak mocno masz sprany mózg...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów