Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bardzo rozumiem po co wstawiłeś ten film tutaj... Co chciałeś nam pokazać/udowodnić? Śmieszy Cię nieszczęście i choroba tego dziecka? Jak długo jeszcze ludzka tragedia będzie obiektem żartów, kpin i docinek? Świat zszedł na psy, a razem z nim Ty...
To jest tragedia dla osoby i jej rodziny, nie powiem że nie. Śmieszy mnie robienie szumu wokół tego i nagrywanie takich bzdur jak "o, cieszę się że mogę być twoim przyjacielem". To nie jest nagrywane dla tej osoby, tylko dla podreperowania ego nagrywających, czyli w sumie żerowanie na ludzkiej tragedii. Jako że żerowanie na ludzkiej tragedii zawsze wyzwala skrajne emocje, to o ile filmik ukazuje tą fałszywą troskliwość, czytaj "pozytywną" skrajność, to przeróbka filmiku i dorobienie do niej ryku jakiegoś potwora z otchłani będzie tą negatywną skrajnością. Reasumując, śmieszą mnie obie skrajności i wkurwia mnie żerowanie na krzywdzie dziecka.
To jest tragedia dla osoby i jej rodziny, nie powiem że nie. Śmieszy mnie robienie szumu wokół tego i nagrywanie takich bzdur jak "o, cieszę się że mogę być twoim przyjacielem". To nie jest nagrywane dla tej osoby, tylko dla podreperowania ego nagrywających, czyli w sumie żerowanie na ludzkiej tragedii. Jako że żerowanie na ludzkiej tragedii zawsze wyzwala skrajne emocje, to o ile filmik ukazuje tą fałszywą troskliwość, czytaj "pozytywną" skrajność, to przeróbka filmiku i dorobienie do niej ryku jakiegoś potwora z otchłani będzie tą negatywną skrajnością. Reasumując, śmieszą mnie obie skrajności i wkurwia mnie żerowanie na krzywdzie dziecka.
Obrazkowe streszczenie:
potem piękne wspomnienia na FB....
Przychodzą takie kretyny w miejsce,gdzie 1% społeczeństwa drwi ze stereotypów, po czym obnażają swoje ignorancko-obskuranckie siusiulki, oburzając się na dużo mocniejsze oburzenie, którego nie dość, że nie rozumieją, to jeszcze uznają za coś tożsamego z piętnowanym zjawiskiem.
A kto nie zrozumiał, temu wielorybi wytrysk w pysk.
No i może jeszcze ten dość znaczący odsetek prawdziwków, które przyłażą tu, żeby (metaforyzując) mlaszczyć wysmarowane spermą Stalina pyski, podziwiając w swej błogiej nieświadomości tatuaże rzeczonego na piersiach tych, którzy z całego serca pragnęli, by słyszał, jak serca się rwą.
youtube.com/watch?v=gwNQqnEYMXw
Nikt normalny się z niej nie nabija, tylko montaż jest zajebisty
11:05 "She is beautiful just the way You are"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów