📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabawą zabawą, ale pamiętajcie Sadole, aby imprezować z głową...
... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni
... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni
To jest Święty Mikołaj?
krasnal_hałabała napisał/a:
To jest Święty Mikołaj?
Tak, przyniósł ołowiane prezenty kosowskim albańczykom, czy jakoś tam im
Nosz kurwa.... wódką to on się nie zajebał....co?
Udław się torcikiem.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
O co chodzi z tym dziadem widziałem go dzisiaj na 4chanie ale nie za bardzo ogarniam
@up zabijał muzułmanów i został skazany na 20 lat przez jakieś "zbrodnie wojenne" czy inny chuj. Otruł się po ogłoszeniu wyniku apelacji, która podczymała wyrok 20 lat.
@up kurwa a ja zmarnowałem 5min z nowego roku na googlach zanim znalazłem. Wystarczyło wejść i poczytać komenty... ehh
@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.
Stajan napisał/a:
@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.
Uwierz mi takich jak on jest więcej niż myślisz i to jest straszne...
@Stajan stulejo jebana. Ogarnij sie. Ja np. siedze duzo w internetach i generalnie 99% memow i newsow ogarniam ale tego dziada tez przeoczylem. Tez kurwa mialem zamiar szukac na googlach o co z nim chodzi. Okres swiateczny - moze ludzie fakycznie maja jakies rodziny, poza sadolami i nie kazdy siedzi samotnie przed kompem i wali do panienek z kutasami?
Nie porownuj jakiegos dziada do wojny. Czy on zmienial losy swiata swoim uczyniem. Raczej kurwa nie. Juz wiecej Rick Astley ze swoim never gonna give up zrobil niz ten dziad wiec morda.
Nie porownuj jakiegos dziada do wojny. Czy on zmienial losy swiata swoim uczyniem. Raczej kurwa nie. Juz wiecej Rick Astley ze swoim never gonna give up zrobil niz ten dziad wiec morda.
Stajan napisał/a:
A może ja mam to w piździe co się dzieje na świecie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów