Dziadek zachował zimną krew, gdy wyszła babcia okazał emocje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Normalna rodzina chłopak i dziewczyna! Jak wyżej ktoś napisał, rodzice pedałów raczej nigdy nie będą tak zadowoleni ze swojego dziecka.
Serio, ja rozumiem, że się cieszą, ale to chyba rzecz naturalna w 120%, że skoro córka przebywa z jakimś facetem, to kiedyś będzie miała dziecko. To nie wygrana w totolotka, a po prostu naturalna kolej rzeczy...
No dobra, ja się tak zawsze cieszę, gdy odkręcę kurek od kranu i leci z niego woda... ;(
No dobra, ja się tak zawsze cieszę, gdy odkręcę kurek od kranu i leci z niego woda... ;(
Wszystko fajnie tylko ta przyszla babcia mogła by pół tonu niżej mordę nadzierać
FranzKafka napisał/a:
skoro córka przebywa z jakimś facetem, to kiedyś będzie miała dziecko.
Gdyby było tak jak napisałeś to nie byłoby gównoburzy o in vitro a ludzie nie czekali w kolejce na adopcję dziecka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów