Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koty to niewdzięczne stworzenia, lepiej skupcie się na właścicielce bo nie najgorsza. A kot nie wygląda jakos specjalnie na zmartwionego, nie zdziwiłbym sie jakby mu się to podobało
sadze ze mu sie to podobalo bo byl "drapany" przez cala droge ciągnięcia
P.S. Ale laska fajna - ruchał bym
Hmm... Tylko geje lubią tak zwane zwierzęta jakimi są "koty" to niewdzięczne skurwysyństwa, prawdziwym przyjacielem jest pies.
Co ciekawe znam jednego Janusza który lubi koty i jest gejem, jedyny kot jakiego lubię to przejechany.
Weź wykurwiaj, bo nie chce mi się z Tobą gadać. Ale zanim to zrobisz, obowiązkowo przejrzyj wszystkie strony tego tematu, potem zastanów się nad swoją niegrzeczną wypowiedzią i przeproś wszystkich sadystów tworzących ten temat. Psy to kretyńskie zwierzęta, nie są inteligentne, tylko są głupie - robią co im każesz. Może dlatego tak się nimi podniecasz.
Sposobem głupia pizdo, sposobem... Kot nie jest zwierzęciem dla byle kogo, do kota trzeba mieć odpowiednie podejście, a wtedy zrobi wszystko o co go poprosisz... Jeśli będzie tego chciał.
Ta, już kurwa widzę jak mi łata dziury Goldbandem albo szpachluje ściany
Tępa suka. Kopałbym taką w głowę. Albo nie, wyruchałbym
albo jeszcze lepiej - najpierw skopał, a potem wyruchał. Albo na odwrót. Sam nie wiem : <
taki śliczny kocurek, a zamiast go wziąć na ręce, to go ciągnie po piasku.
To co Ty robisz na Sadistic ?
Weź wykurwiaj, bo nie chce mi się z Tobą gadać. Ale zanim to zrobisz(...)
No to chce Ci się z nim gadać, czy nie?
Psy to kretyńskie zwierzęta, nie są inteligentne, tylko są głupie - robią co im każesz.
Tak mi się jakoś przypomniało
Koty to niewdzięczne stworzenia, lepiej skupcie się na właścicielce bo nie najgorsza. A kot nie wygląda jakos specjalnie na zmartwionego, nie zdziwiłbym sie jakby mu się to podobało
Lepiej skup się na hodowli mózgu. Sądząc po ilości przyznanych piw - idiotów nie brakuje. Egocentryczne zera myślące że jak zwierze nie lata za wami jak pierdolnięte i nie robi tego co chcecie, to jest niewdzięczne i głupie. Logika godna kurwa imbecyla. Chcesz by coś za tobą latało i robiło co każesz? To zapierdalaj do jakiegoś Iranu i kup se tam ze 20cia żon. A jak nie to ryj kajdaniarzu i to ty rób co si szef każe.
Bo nie przybiegają z merdającym ogonem jak je wołasz, nie warują i nie aportują? Koty są takie jak my - niezależne. Psa bierzesz jak chcesz mieć zwierzę, kota bierzesz jak chcesz mieć towarzysza.
Kota nie biorę, bo wyleguje całymi dniami kakaowe oko i ma na wszystko wyjebane. Wstanie, zmieni miejsce i znowu leży. Z psem się pobawisz, z psem pójdziesz na spacer, pies zawsze będzie przy tobie.
Psy to kretyńskie zwierzęta, nie są inteligentne, tylko są głupie - robią co im każesz. Może dlatego tak się nimi podniecasz.
Równo trzeba mieć nasrane w bani, żeby tak stwierdzić. Psu wykonywanie poleceń sprawia przyjemność, bo dobry właściciel za pomyślnie wykonane polecenie daje smakołyk i go chwali, a nie każe mu to robić.
W sumie to nie ma po co dyskutować, bo są wielbicie zarówno psów jak i kotów. Ale mimo wszystko jestem przekonany, że na wypisanie zalet psa zabrakłoby kartki a4, a zalety kota zmieściłbyś w jednym zdaniu, góra dwóch zdaniach.
Weź wykurwiaj, bo nie chce mi się z Tobą gadać. Ale zanim to zrobisz, obowiązkowo przejrzyj wszystkie strony tego tematu, potem zastanów się nad swoją niegrzeczną wypowiedzią i przeproś wszystkich sadystów tworzących ten temat. Psy to kretyńskie zwierzęta, nie są inteligentne, tylko są głupie - robią co im każesz. Może dlatego tak się nimi podniecasz.
Ależ Januszu, Ty nie jesteś sadystą, jesteś tylko Januszem a napisałem to żeby Cię wkurwić i oczywiście mi się to udało wnioski z tego wyciągnij sam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów