📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby kto pytał o kawałek - Empire of the sun - Swordfish hotkiss night
ale nie namaluje tak szybko jak Ja
moim zdaniem, przed pokolorowaniem było lepsze
Co w tym dziwnego / cudownego / sadystycznego ?
Widział ktoś kiedyś z sadystów pędzel? Bardzo się nie różni...
W dodatku słabe.
Widział ktoś kiedyś z sadystów pędzel? Bardzo się nie różni...
W dodatku słabe.
kurwa, a już myślałem że se w dupe wsadzi tą szoteczkę, ale patrze - "nie,to nie hard", kurwa co to może być ?
no i jestem zawiedziony :/
no i jestem zawiedziony :/
@szmeger, Ty chyba zajebistej rzeczy nie widziałeś. Polecam wyprawę do pierwszej lepszej Galerii Sztuk w okolicy.
myślałem , że będzie kilka śmierci z udziałem szczoteczki a tu k...a sztukę tworzy co ku..a gejowo.pl
Zawsze w takich chwilach przypomina mi się historia z polskiego filmu. O tym jak mąż dowiedział się, że go żona zdradza. Oszalała na punkcie kochanka. Zabrała go na wakacje do jakiegoś afrykańskiego kraju. I już pierwszego dnia pobytu, spotkała ich niemiła przygoda. W hotelu ktoś włamał się do ich pokoju i ukradł im wszystkie rzeczy, oprócz: szczoteczek do zębów i aparatu fotograficznego. Zakochana para nie widziała w tym nic dziwnego. Kobieta miała karty kredytowe, więc kupili nowe ubrania. Miło spędzali czas, jeździli na safari, robili zdjęcia o zachodzie słońca, patrzyli na siebie zakochanym wzrokiem. Postanowili, że po powrocie do Polski zamieszkają razem. Kobieta wystąpi o rozwód i potem się pobiorą. Powrócili opaleni, szczęśliwi i jeszcze bardziej zakochani. Dopiero po jakimś czasie kobieta przypomniała sobie, że nie wywołała filmu z tej bajkowej wycieczki. Okazało się, że jest tam kilka zdjęć, które nie oni robili, tylko trzej miejscowi Murzyni, którzy włamali się do nich pierwszego dnia. Na tych zdjęciach, ci Murzyni wsadzali sobie ich szczoteczki do zębów w dupę. A oni potem, przez cały miesiąc, tymi szczoteczkami myli zęby.
Niestety ich miłość nie przetrwała tej próby. Kobieta nadal kochała tego człowieka, ale nie mogła się przemóc żeby go pocałować. Cały czas miała przed oczami tych trzech Murzynów, z jego szczoteczką do zębów w dupie...
Niestety ich miłość nie przetrwała tej próby. Kobieta nadal kochała tego człowieka, ale nie mogła się przemóc żeby go pocałować. Cały czas miała przed oczami tych trzech Murzynów, z jego szczoteczką do zębów w dupie...
no rzeczywiście bardzo dużo zobaczyłem funkcji szczoteczki na tym filmie ...
Jak zobaczyłem szczoteczkę na początku, pomyślałem, że będzie używał gówna o różnych kolorach (np po zatruciu bywa zielone, po buraczkach, czerwone... wiadomo, co nie?). A on używa farby do malowania i maluje.
Rozumiecie? Maluje.
Artysty pieprzone.
Jak ktoś nie wie (jest na tyle ograniczony, że nie może sobie wyobrazić na czym polega malowanie obrazu za pomocą szczoteczki), polecam obejrzeć całość. W innym wypadku filmik sprowadza się do dwóch ostatnich sekund, w celu zaobserwowania efektu pracy.
Rozumiecie? Maluje.
Artysty pieprzone.
Jak ktoś nie wie (jest na tyle ograniczony, że nie może sobie wyobrazić na czym polega malowanie obrazu za pomocą szczoteczki), polecam obejrzeć całość. W innym wypadku filmik sprowadza się do dwóch ostatnich sekund, w celu zaobserwowania efektu pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów