Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mr_9mm napisał/a:
@czlowiek_zly
Zapytaj panią od przedsiębiorczości/wosu skąd w takim razie państwo ma wziąć kase np na obrone państwa, jak się odpierdoli od twoich(a raczej twoich rodziców) pieniędzy. Durniejszej wypowiedzi niż twoja nie widziałem.
O_O. Ja chrzanię, ty na serio? Ty weź zamiast wysyłać innych do podstawówki sam do niej wróć. Na przyszłość, jak masz napisać taki debilizm, to weź sprawdź chociaż najbardziej podstawowe źródła. W tym wypadku sprawdź koncepcję państwa minimalnego, bo właśnie do tego się człowiek_zły odwołał.
co do szczuki to dobrze jej pocisnął i tak perfidnie, bo ta pizda może podnosić rękę na drugiego człowieka, obrażać osoby niepełnosprawne a gdy ktoś powie jej prawdę to dostaje ataku nerwicy
@sidian
W państwie minimalnym podatki powinny być możliwie jak najniższe. Czyli państwo jednak zaglądałoby nam do kieszeni. On napisał by w ogóle "odpierdolić się" od jego pieniędzy. Owszem, mógłbym wrócić do podstawówki, ale jako nauczyciel i uczyć osoby twojego pokroju czytania ze zrozumieniem. Przydatna sprawa, polecam.
W państwie minimalnym podatki powinny być możliwie jak najniższe. Czyli państwo jednak zaglądałoby nam do kieszeni. On napisał by w ogóle "odpierdolić się" od jego pieniędzy. Owszem, mógłbym wrócić do podstawówki, ale jako nauczyciel i uczyć osoby twojego pokroju czytania ze zrozumieniem. Przydatna sprawa, polecam.
@mr_9mm: Czytanie ze zrozumieniem nie polega na przeczytaniu i literalnym przyswojeniu sobie słów bez ich znaczenia. Odpierdolenie się od czyichś pieniędzy nie musi oznaczać całkowitego zniesienia podatków, tylko ich minimalizacji. Wcześniej napisał, że socjaliści chcą "wysokich podatków" a nie podatków w ogóle. Potem natomiast odwołał się do koncepcji państwa minimalnego, więc wszystko się zgadza. Czytanie ze zrozumieniem to rozumienie całości wypowiedzi a nie poszczególnych literek. Gdybyś skończył podstawówkę, to byś to wiedział .
Zamiast pierdo#ić bez sensu w studiu, o dupie marynie i udowadnianiu który nurt lub ideologia jest lepsza to by k3rwy nie myte wzięły się za szukanie złotego środka dla jednych i drugich czy trzecich 'idealistów". A nie celebrowali tylko słodkim pierdzeniem i chamstwem przed mymi oczami w TV .
Wiem ze Polacy zabijali zydów w czasie wojny ale to było sporadyczne a na pewno nie masowo. Większość polaków ratowała zydków przed Adim m. in Henryk Sławik ktory sam uratował ich z kilka tysięcy a j3bane jewsy i tak plują na nasz kraj i do tego chodzą po Oświęcimiu z tymi j3banymi flagami izraelu. Pi3rdolone brudasy.
@sidian
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do mojego posta, to napisz mi na PW, bo nie chce mi się zaśmiecać forum takimi rozmowami
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do mojego posta, to napisz mi na PW, bo nie chce mi się zaśmiecać forum takimi rozmowami
czy zawisza jest faszystą?
kim jest szczuka żeby nazwać kogoś faszystą?
naciśnijcie Alt+F4 bo się ośmieszacie.
czy wy kura wiecie kim byli faszyści? co robili z ludźmi? jakie mieli poglądy?
czy zawisza jest faszystą?
kim jest szczuka żeby nazwać kogoś faszystą?
naciśnijcie Alt+F4 bo się ośmieszacie.
Abstrahując (dla niewtajemniczonych powiem, ze słowo to nie pochodzi od "chuja") od poziomu wypowiedzi, chyba nikt nie mógł zakładać, że zapraszając p. Szczukę i p. Zawiszę do jednego programu będzie grzecznie, miło i ogólnie głaskanie się po główkach. Miało być mięsa i było, a wy to łykacie... .
A tak btw to p. Zawisza swoim prostactwem, chamstwem i miałkością intelektualną tylko ośmiesza idee narodowe/patriotyczne. Odwołanie się do czyjeś urody i ojca? WTF?! A już nic mnie tak nie wkurwia, jak monopolizowanie patriotyzmu i konieczne łączenie go z katolicką ortodoksją... .
Z drugiej strony, jakbym był "lewakiem", to też bym nie chciał, żeby moje poglądy w opinii społecznej kojarzone były z p. Szczuką. To już lepiej jakiś Sierakowski/Żakowski/Paradowska.
Gorzej niż w zoo....
A tak btw to p. Zawisza swoim prostactwem, chamstwem i miałkością intelektualną tylko ośmiesza idee narodowe/patriotyczne. Odwołanie się do czyjeś urody i ojca? WTF?! A już nic mnie tak nie wkurwia, jak monopolizowanie patriotyzmu i konieczne łączenie go z katolicką ortodoksją... .
Z drugiej strony, jakbym był "lewakiem", to też bym nie chciał, żeby moje poglądy w opinii społecznej kojarzone były z p. Szczuką. To już lepiej jakiś Sierakowski/Żakowski/Paradowska.
Gorzej niż w zoo....
@up poza masą prostactwa, jednak są tu jeszcze jacyś normalni ludzie...
Większość Polaków uważa się za patriotów.. A tylko szukają okazji żeby coś podjebać, komuś zrobić na złość, gdzieś nie zapłacić i gdzieś za darmo śmiecie wyjebać do lasu. Brzydzę się takim "patriotyzmem"
Większość Polaków uważa się za patriotów.. A tylko szukają okazji żeby coś podjebać, komuś zrobić na złość, gdzieś nie zapłacić i gdzieś za darmo śmiecie wyjebać do lasu. Brzydzę się takim "patriotyzmem"
Do wszystkich hipokrytów - Jeżeli jesteś przeciwny prywatyzacji, jesteś za podwyższeniem płacy minimalnej, zwiększenia świadczeń socjalnych, publicznej służbie zdrowa jesteś socjalistą, czyli lewakiem, z ekonomicznego punktu widzenia. Największymi socjalistami były między innymi takie osoby jak Stalin albo Hitler.
ONR i NOP otwarcie popierają działania WiN i NSZ. Polecam poczytać o metodach tych organizacji, były troszkę odmienne niż AK (przypominały bardziej UPA)
Szykuje się także izolacjonizm niczym u Sarmatów (Okrzyki "Precz z NATO" na marszu we Wrocławiu)
ONR i NOP otwarcie popierają działania WiN i NSZ. Polecam poczytać o metodach tych organizacji, były troszkę odmienne niż AK (przypominały bardziej UPA)
Szykuje się także izolacjonizm niczym u Sarmatów (Okrzyki "Precz z NATO" na marszu we Wrocławiu)
nic tylko poczekać jak twój ojciec zejdzie i powiedzieć, że gdyby żył, to byłby w grupie obciągającej laski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów