18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Szczuka pokazuje jak zachowuje się lewactwo
S................n • 2012-11-13, 1:58
Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.

Zgłoś
sidian 2012-11-13, 12:11
mr_9mm napisał/a:

@czlowiek_zly
Zapytaj panią od przedsiębiorczości/wosu skąd w takim razie państwo ma wziąć kase np na obrone państwa, jak się odpierdoli od twoich(a raczej twoich rodziców) pieniędzy. Durniejszej wypowiedzi niż twoja nie widziałem.

O_O. Ja chrzanię, ty na serio? Ty weź zamiast wysyłać innych do podstawówki sam do niej wróć. Na przyszłość, jak masz napisać taki debilizm, to weź sprawdź chociaż najbardziej podstawowe źródła. W tym wypadku sprawdź koncepcję państwa minimalnego, bo właśnie do tego się człowiek_zły odwołał.
Zgłoś
Ruli 2012-11-13, 12:13
co do szczuki to dobrze jej pocisnął i tak perfidnie, bo ta pizda może podnosić rękę na drugiego człowieka, obrażać osoby niepełnosprawne a gdy ktoś powie jej prawdę to dostaje ataku nerwicy
Zgłoś
mr_9mm 2012-11-13, 12:19
@sidian
W państwie minimalnym podatki powinny być możliwie jak najniższe. Czyli państwo jednak zaglądałoby nam do kieszeni. On napisał by w ogóle "odpierdolić się" od jego pieniędzy. Owszem, mógłbym wrócić do podstawówki, ale jako nauczyciel i uczyć osoby twojego pokroju czytania ze zrozumieniem. Przydatna sprawa, polecam.

Zgłoś
kobiecakobieta 2012-11-13, 12:22 2
Babka powinna wziąć Tuska pod jedne ramię, Gronkiewicz-Walc pod drugie i wspólnie udać się na terapię logopedyczną bo na psychoterapeutę i inne tego typu już za późno.
Zgłoś
sidian 2012-11-13, 12:38
@mr_9mm: Czytanie ze zrozumieniem nie polega na przeczytaniu i literalnym przyswojeniu sobie słów bez ich znaczenia. Odpierdolenie się od czyichś pieniędzy nie musi oznaczać całkowitego zniesienia podatków, tylko ich minimalizacji. Wcześniej napisał, że socjaliści chcą "wysokich podatków" a nie podatków w ogóle. Potem natomiast odwołał się do koncepcji państwa minimalnego, więc wszystko się zgadza. Czytanie ze zrozumieniem to rozumienie całości wypowiedzi a nie poszczególnych literek. Gdybyś skończył podstawówkę, to byś to wiedział .
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-11-13, 12:49
Zamiast pierdo#ić bez sensu w studiu, o dupie marynie i udowadnianiu który nurt lub ideologia jest lepsza to by k3rwy nie myte wzięły się za szukanie złotego środka dla jednych i drugich czy trzecich 'idealistów". A nie celebrowali tylko słodkim pierdzeniem i chamstwem przed mymi oczami w TV .

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
dg3728444 2012-11-13, 13:22
Wiem ze Polacy zabijali zydów w czasie wojny ale to było sporadyczne a na pewno nie masowo. Większość polaków ratowała zydków przed Adim m. in Henryk Sławik ktory sam uratował ich z kilka tysięcy a j3bane jewsy i tak plują na nasz kraj i do tego chodzą po Oświęcimiu z tymi j3banymi flagami izraelu. Pi3rdolone brudasy.
Zgłoś
mr_9mm 2012-11-13, 13:26
@sidian
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do mojego posta, to napisz mi na PW, bo nie chce mi się zaśmiecać forum takimi rozmowami

Zgłoś
P................y 2012-11-13, 13:31 3
Lis za szerzenie faszyzmu (zaproszenie faszysty Zawiszy) powinien zostać wyjebany z TVP.
Zgłoś
P................r 2012-11-13, 13:38 1
Czytam wasze posty, oglądam film i kurwa ludzie - na jaki poziom dyskusji zeszliśmy - "faszyści"?
czy wy kura wiecie kim byli faszyści? co robili z ludźmi? jakie mieli poglądy?
czy zawisza jest faszystą?
kim jest szczuka żeby nazwać kogoś faszystą?

naciśnijcie Alt+F4 bo się ośmieszacie.
Zgłoś
Cirion 2012-11-13, 14:08 2
Abstrahując (dla niewtajemniczonych powiem, ze słowo to nie pochodzi od "chuja") od poziomu wypowiedzi, chyba nikt nie mógł zakładać, że zapraszając p. Szczukę i p. Zawiszę do jednego programu będzie grzecznie, miło i ogólnie głaskanie się po główkach. Miało być mięsa i było, a wy to łykacie... .

A tak btw to p. Zawisza swoim prostactwem, chamstwem i miałkością intelektualną tylko ośmiesza idee narodowe/patriotyczne. Odwołanie się do czyjeś urody i ojca? WTF?! A już nic mnie tak nie wkurwia, jak monopolizowanie patriotyzmu i konieczne łączenie go z katolicką ortodoksją... .

Z drugiej strony, jakbym był "lewakiem", to też bym nie chciał, żeby moje poglądy w opinii społecznej kojarzone były z p. Szczuką. To już lepiej jakiś Sierakowski/Żakowski/Paradowska.

Gorzej niż w zoo....
Zgłoś
NieWeszles 2012-11-13, 15:53 1
@up poza masą prostactwa, jednak są tu jeszcze jacyś normalni ludzie...

Większość Polaków uważa się za patriotów.. A tylko szukają okazji żeby coś podjebać, komuś zrobić na złość, gdzieś nie zapłacić i gdzieś za darmo śmiecie wyjebać do lasu. Brzydzę się takim "patriotyzmem"
Zgłoś
grzess777a 2012-11-13, 16:26 1
Do wszystkich hipokrytów - Jeżeli jesteś przeciwny prywatyzacji, jesteś za podwyższeniem płacy minimalnej, zwiększenia świadczeń socjalnych, publicznej służbie zdrowa jesteś socjalistą, czyli lewakiem, z ekonomicznego punktu widzenia. Największymi socjalistami były między innymi takie osoby jak Stalin albo Hitler.
ONR i NOP otwarcie popierają działania WiN i NSZ. Polecam poczytać o metodach tych organizacji, były troszkę odmienne niż AK (przypominały bardziej UPA)
Szykuje się także izolacjonizm niczym u Sarmatów (Okrzyki "Precz z NATO" na marszu we Wrocławiu)
Zgłoś
jimexus 2012-11-13, 16:32 1
nic tylko poczekać jak twój ojciec zejdzie i powiedzieć, że gdyby żył, to byłby w grupie obciągającej laski
Zgłoś
bovski 2012-11-13, 16:53
A więc jeśli Szczuka daje w ryj reporterowi z pyta.pl ( polecam poszukać ) to wszystko jest w porządku,ale jeśli ktoś przypomni,że jej ojciec nie był ideologicznym ścierwem,takim,jakim jest ona, to już wg niej " za dużo" i trzeba obrażać. Lewacka logika w natarciu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów