Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wert234 napisał/a:
mam odruch wymiotny jak ją widzę
Ktoś się musi poświęcić i ją wyruchać, by się uspokoiła. Zrobiliśmy głosowanie na sadisticu i padło na Ciebie. Tylko nie szalej, to będzie jej pierwszy raz. Zalecam zabrać golarkę.
rzadki obrazek, niezwykle cieszący oczy, uszy i duszę - szczuka wyprowadzona z równowagi! wielki browar 4u!
haahahahhaha cysterna piwska dla Zawiszy! Lewactwo zdemaskowane. Typiara z wadą wymowy i problemami z psychiką nie dała rady. Jeszcze Polska nie zginęła!
Jej ojciec w grobie się przewraca. Gdybym wiedział, że moja córka będzie kiedyś głosić takie poglądy wybrałbym skrobankę.
No dalej lewaki pierdolcie jaka to prawica jest zuaa. Koniec Świata, Archeolog i spółka - zapraszamy do komentowania
Sinus napisał/a:
Jej ojciec w grobie się przewraca. Gdybym wiedział, że moja córka będzie kiedyś głosić takie poglądy wybrałbym skrobankę.
Jest to jeden z nielicznych przykładów kiedy również byłbym za skrobanką w końcu oni tak bardzo są za nią
Niestety ci co najwięcej mówią o aborcji sami jej nie mieli
jak ja dziękuję bogom, że mam aż tak bardzo wyjebane na politykę. wspaniałe uczucie.
Myślałem że znajdę tutaj dobre komentarze, ale widzę hołota z onetu to przyszła.
Szczuki nie lubię, ale propsy za tą wypowiedź.
Jak ktoś chce żeby w kraju powstała mu policja narodowa (patrz policja religijna w Arabii Saudyjskiej), to jest jebanym nieudacznikiem życiowym.
Szczuki nie lubię, ale propsy za tą wypowiedź.
Jak ktoś chce żeby w kraju powstała mu policja narodowa (patrz policja religijna w Arabii Saudyjskiej), to jest jebanym nieudacznikiem życiowym.
Hej, od Stuhra to się odpierdolcie.
no faktycznie. argument kim byl twoj ojciec czy dziadek sa wyjatkowo celne i uzyteczne w kazdej rozmowie. to sa wlasnie faszystowskie metody wy matoly. pieprzycie glupoty na cala lewackosc a zadne z was nawet nie rozumie o co chodzi. ta pieprzona dyskredytacja kazdego kto ma inne poglady. ale jak sie jest smieciem w koszu spoleczenstwa a swoje zyciowe nieudacznictwo i frustracje przelewa na innych zamiast zajac sie wlasnym tylkiem.
Racja polacy to antysemici
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów