18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szczuka pokazuje jak zachowuje się lewactwo
S................n • 2012-11-13, 1:58
Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.

Zgłoś
wert234 2012-11-13, 2:02 198
mam odruch wymiotny jak ją widzę
Zgłoś
S................n 2012-11-13, 2:09 144
wert234 napisał/a:

mam odruch wymiotny jak ją widzę

Ktoś się musi poświęcić i ją wyruchać, by się uspokoiła. Zrobiliśmy głosowanie na sadisticu i padło na Ciebie. Tylko nie szalej, to będzie jej pierwszy raz. Zalecam zabrać golarkę.
Zgłoś
ponury windziarz 2012-11-13, 2:28 16
rzadki obrazek, niezwykle cieszący oczy, uszy i duszę - szczuka wyprowadzona z równowagi! wielki browar 4u!
Zgłoś
Avans 2012-11-13, 2:31 2
wydaje mi sie ze ta pani chce zostac celebrytka
Zgłoś
p................r 2012-11-13, 2:48 85
haahahahhaha cysterna piwska dla Zawiszy! Lewactwo zdemaskowane. Typiara z wadą wymowy i problemami z psychiką nie dała rady. Jeszcze Polska nie zginęła!
Zgłoś
Sinus 2012-11-13, 2:50 47
Jej ojciec w grobie się przewraca. Gdybym wiedział, że moja córka będzie kiedyś głosić takie poglądy wybrałbym skrobankę.
Zgłoś
w................4 2012-11-13, 3:39 11
No dalej lewaki pierdolcie jaka to prawica jest zuaa. Koniec Świata, Archeolog i spółka - zapraszamy do komentowania
Zgłoś
michael323 2012-11-13, 9:25 6
Sinus napisał/a:

Jej ojciec w grobie się przewraca. Gdybym wiedział, że moja córka będzie kiedyś głosić takie poglądy wybrałbym skrobankę.

Jest to jeden z nielicznych przykładów kiedy również byłbym za skrobanką w końcu oni tak bardzo są za nią
Niestety ci co najwięcej mówią o aborcji sami jej nie mieli
Zgłoś
pireus 2012-11-13, 9:30 3
jak ja dziękuję bogom, że mam aż tak bardzo wyjebane na politykę. wspaniałe uczucie.
Zgłoś
Moreq 2012-11-13, 9:31 38
Myślałem że znajdę tutaj dobre komentarze, ale widzę hołota z onetu to przyszła.
Szczuki nie lubię, ale propsy za tą wypowiedź.
Jak ktoś chce żeby w kraju powstała mu policja narodowa (patrz policja religijna w Arabii Saudyjskiej), to jest jebanym nieudacznikiem życiowym.
Zgłoś
Infanymous 2012-11-13, 9:34 13
@moreq

"dobre komentarze", tzn zgadzające się z tobą?
Zgłoś
koloko.sdk 2012-11-13, 9:35 3
Hej, od Stuhra to się odpierdolcie.
Zgłoś
envoy 2012-11-13, 9:38 31
no faktycznie. argument kim byl twoj ojciec czy dziadek sa wyjatkowo celne i uzyteczne w kazdej rozmowie. to sa wlasnie faszystowskie metody wy matoly. pieprzycie glupoty na cala lewackosc a zadne z was nawet nie rozumie o co chodzi. ta pieprzona dyskredytacja kazdego kto ma inne poglady. ale jak sie jest smieciem w koszu spoleczenstwa a swoje zyciowe nieudacznictwo i frustracje przelewa na innych zamiast zajac sie wlasnym tylkiem.
Zgłoś
TheBigestPenisEver 2012-11-13, 9:40 2
Racja polacy to antysemici

Na chuj się patrzysz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów