Bo higiena to podstawa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo higiena to podstawa
Na początku jak zobaczyłem stopklatkę to myślałem , że to jakiś dziwny, zniekształcony penis pod kranem:)
Dobra, a teraz kto nam powie dlaczego taki łysy? Za często się myje?
powinien juz stanowczo opuścić tę "wanne" ..cały sie pomarszczył .
A Ty nie rozbierasz się do kąpieli???
HAHAHAHAAHAH Jeśli puścicie to wideo od tyłu to zobaczycie szczura, która myje się ale jego łapki idą jakby do tyłu...dobra, chuj, nieważne.
Ale musisz przyznać,że pasuje znakomicie
Bezwłose szczury generalnie hoduje się na karmę dla węży. Szczury generalnie uwielbiają myć, moje spędzają na tym więcej czasu niż koty, ale też tak samo jak koty nie lubią wody.
Skąd się biorą tacy pseudoterraryści z pseudowiedzą?
Węże żywią się normalnymi zwierzakami z sierścią i to jest dla nich zdrowe i naturalne.
Szczury łyse hoduje się, bo mają grono miłośników, a że idą czasem dla węża.. Zdarza się, ale nie dla tego celu je wyhodowano! To normalna odmiana. Sama mam takiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów