18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ziuny 2012-06-05, 12:19 3
Kaśka to jest Twój wibrator?
Zgłoś
Kaśka 2012-06-05, 12:44 54
ziuny napisał/a:

Kaśka to jest Twój wibrator?

Nie, za mały i trzeba go gonić
Zgłoś
b................a 2012-06-05, 12:45 12
Na początku jak zobaczyłem stopklatkę to myślałem , że to jakiś dziwny, zniekształcony penis pod kranem:)
Zgłoś
Kajulec 2012-06-05, 13:00 3
Dobra, a teraz kto nam powie dlaczego taki łysy? Za często się myje?
Zgłoś
JarekJUHC 2012-06-05, 13:14 8
powinien juz stanowczo opuścić tę "wanne" ..cały sie pomarszczył .

................................................................................................................
Zgłoś
AmatorWiader 2012-06-05, 13:27 166
Kajulec napisał/a:

Dobra, a teraz kto nam powie dlaczego taki łysy? Za często się myje?

A Ty nie rozbierasz się do kąpieli???

Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
Zgłoś
Issander 2012-06-05, 13:49 3
Bezwłose szczury generalnie hoduje się na karmę dla węży. Szczury generalnie uwielbiają myć, moje spędzają na tym więcej czasu niż koty, ale też tak samo jak koty nie lubią wody.
Zgłoś
A................d 2012-06-05, 13:54 20
Ta muzyczka mnie rozjebała
Zgłoś
Gszysztow 2012-06-05, 13:57 25
HAHAHAHAAHAH Jeśli puścicie to wideo od tyłu to zobaczycie szczura, która myje się ale jego łapki idą jakby do tyłu...dobra, chuj, nieważne.

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
AmatorWiader 2012-06-05, 13:58 2
@Fatalnie
Ale musisz przyznać,że pasuje znakomicie

Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
Zgłoś
Vincent24 2012-06-05, 14:07 7
Dlaczego ten szczur jest wywrócony na drugą stronę?
Zgłoś
V................n 2012-06-05, 14:08 3
Jeszcze nie zauważył że ktoś go podgląda w kąpieli
Zgłoś
ZabójczaMama 2012-06-05, 14:46 4
Issander napisał/a:

Bezwłose szczury generalnie hoduje się na karmę dla węży. Szczury generalnie uwielbiają myć, moje spędzają na tym więcej czasu niż koty, ale też tak samo jak koty nie lubią wody.

Skąd się biorą tacy pseudoterraryści z pseudowiedzą?

Węże żywią się normalnymi zwierzakami z sierścią i to jest dla nich zdrowe i naturalne.
Szczury łyse hoduje się, bo mają grono miłośników, a że idą czasem dla węża.. Zdarza się, ale nie dla tego celu je wyhodowano! To normalna odmiana. Sama mam takiego.
Zgłoś
hardbot 2012-06-05, 14:50 2

Niech ginie....

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów