📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz jabolem albo wódą za ten cyrk mordę przepłucze to po bakteriach nie będzie śladu panie...
Gościu już przed tym jak mu fotkę zrobiłem paradował z tym szczurem głośno oznajmiając że go sam ubił
kołnierzykowa incepcja
Nowa awangarda.
jami jami, dobre jak skurwysyn
Deratyzator pełną gębą.
Ja pierdole, jak człowiek może nisko upaść...
Trochę niskie zachowanie autora fotki, bo przecież żulowi trzeba było dać na lufę za pozowanie.
Raczej sam z siebie nie nosi gryzoni w dziąsłach, a za kasę już chętnie...
Raczej sam z siebie nie nosi gryzoni w dziąsłach, a za kasę już chętnie...
Taki to lepszy do domu niż murzyn
Sam nosił szczura zanim pojawiłem się na miejscu.
Zajebiście śmieszne, gratuluję wszystkim pedałom, którzy dopuścili to gówno na główną.
bon apetit !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów