📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pocieszne zwierzątka.
I pomyśleć, że głupie koty są nad nimi wyżej w łańcuchu pokarmowym tylko dlatego bo są większe.
Gdyby nie ten chujowy ogon to zlapalbym jednego i udomowil.
o kurwa... no bez kitu jakie to jest inteligentne czekamy z niecierpliwoscia az szczury beda napierdalac tabliczke mnozenia pisząc mini dlugopisem na kartce.
Kurwa, takie to delikatne że dwóch na raz za nic bym nie wypuścił do zabawy bo bałbym się że jak jednego będę turlał do drugiego niechcący przygniotę a to takie misiowe słodziaczki są.
U mnie w piwnicy są lepsze... czasem latają i rozbryzgują się o ściany.
Szczury są zajebiste.
Pocieszne skurwysyny
Miałem raz szczurka, 15zł w zoologicznym, 50zł na klatkę i raz na miesiąc 10zł za pokarm. Skurczybyk był mądrzejszy od owczarka niemieckiego. Nawet chodziłem z nim do sklepu, siedział grzecznie w kieszeni od płaszcza. Można ich nauczyć wszystkiego
Czarny jak to czarny, w kosza grać potrafi i portfel opierdoli. Niech jeszcze wrzuci filmik jak podpierdala rower
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów