Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba bardziej wina obsługi niż Amaro , mogli wyłączyć straszaki na taki bal
Zraszaczy nie możesz wyłączyć. Każdy jest niezależny i załączy się po osiągnięciu temperatury krytycznej. Możesz zamknąć zawór z wodą, ale zraszacze i tak wywali i trzeba będzie wstawić nowe. Tak więc brawo dla debili z obsługi i samego mastera że ogień był za duży i uszkodził zraszacze
midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie Pozdrawiam fan krowy
midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie Pozdrawiam fan krowy
To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.
Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???
Ślepy kurwa jesteś to było na sali gdzie wszyscy musieli widzieć. I zobaczyli.
To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.
Jadam tam bardzo często. Mam tam 30 minut Świetny Stek Pub !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów