Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za szef wywiadu, który nie wiedział, że będzie na niego zamach?
mylisz wywiad z kontrwywiadem.
kto go załatwił? Kurdowie, Państwo Islamskie, Żymianie?
"Dżajsz al-Adl" jeśli cokolwiek ci to mówi...
Dżajsz al-Adl
Dzięki za info, poczytałam sobie i wychodzi na to, że ci Dżajsz al-Adl nie mają powodu lubić rosjan, więc może to dobra wiadomość
chociaż z drugiej strony.... kurwa tam z każdej strony jest jedno wielkie gówno
Jaish al-Adl bierze odpowiedzialność za zabójstwo wysokiego rangą irańskiego urzędnika wywiadu w Beludżystanie
DOZZAP (ZAHEDAN):– Bojowa grupa Jaish al-Adl ogłosiła w piątek 23 sierpnia, że z powodzeniem przeprowadziła zamach na szefa Departamentu Wywiadu w powiecie Khash, Hosseina Piriego.
Grupa, która w przeszłości brała udział w działalności powstańczej w okupowanym przez Iran Beludżystanie, wzięła na siebie odpowiedzialność za atak w oświadczeniu opublikowanym online.
Według oświadczenia operację przeprowadziła jednostka wywiadowczo-operacyjna Jaish al-Adl, która wykorzystała to, co określiła jako „dokładne informacje wywiadowcze”, aby wyśledzić i wyeliminować Piriego.
Grupa bojowników określiła Piriego mianem „przestępczego dowódcy wojskowego” i oskarżyła go o udział w tłumieniu i prześladowaniu obywateli Beludżystanu. Twierdzili, że jego działania pozostawiły „jego ręce wielokrotnie splamione krwią uciskanego ludu muzułmańskiego Beludżystanu”.
Jaish al-Adl wydało również surowe ostrzeżenie innym siłom zbrojnym i siłom bezpieczeństwa w Iranie, wzywając je do zdystansowania się od reżimu Najwyższego Przywódcy Alego Chameneiego. Grupa wezwała ich do „poszukiwania honorowych źródeł utrzymania”, zamiast służyć jako narzędzia ucisku.
W oświadczeniu dodano, że odpowiedzialność za wszelkie przyszłe „koszty finansowe i psychologiczne” takich operacji spadnie na osoby objęte atakiem.
balochwarna.com/2024/08/23/jaish-al-adl-claims-responsibility-for-kill...
Że tak do tuska nie ma chętnych
Cicho, bo ci co tankują po 5,19 zaraz zaczną go bronić
Co to za szef wywiadu, który nie wiedział, że będzie na niego zamach?
Notatki w torbach miał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów