Miliard głodnych żółtków Europę w dzień by opierdolił.
pamietaj ze my umiemy sie bronic
Bo to są gołąbki nadziewane gównem, w aromatycznej pierzynce z piór.
Właśnie o to mi chodziło. Skośne gołąbki z gównianym farszem pod zapieczoną, puchową kurwa pierzynką.
już raz mnie zaprosili.To może być pyszne, ale mimo wszystko najpierw bym rozciął i wnętrzności wyjął i łepek obciął. Kurę kiedyś też się z piórami piekło, tylko oblepiało gliną. Jak się upiekła to pióra ładnie od skóry odłaziły. Tu może grill wypali smród palonych piór, a one wcale nie muszą śmierdzieć jak kurze, bo są mniej tłuste.
Tłuste pióra piszesz... Puknij się w głowę.
No i zajebiscie
Przynajmniej latało by tego gówna mniej po miastach jak by to się jadło u Nas.
A te co pitolą ze to musi śmierdzieć itd to chyba nie widzieli jak ich schabowy jest chodowany i w jakich warunkach zabijany cwiartowany itd. Nie mówiąc o kurczaczku w KFC.
Już wolę takiego dzikiego gołębia albo nawet szczura zjeść niż ten mom cały którym karmią ludzi. Przynajmniej te dzikie stworzenia naturalnie się odżywiają.
Gołębie naturalnie się odżywiają? Niby czym? Każdym gównem, które znajdą na chodniku?
Ale popieram, że to kurestwo powinno być tępione jak szczury. Bo nic pożytecznego nie wnoszą i jeszcze wypierają prawdziwie dzikie ptaki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów