Materiał ciasny ,ale własny
Materiał ciasny ,ale własny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Należy sie
Wolę Boscha albo Piranha
20 l temu kupiłem na targu u Białorusina kilka,ech szły jak w masło..
Porobisz trochę w budowlance, to zmądrzejesz i zrozumiesz, że nie ma sensu się wyrabiać u jakiegoś chuja w Januszeksie, bo i tak każdy ma to w piździe, no chyba, że sam bierzesz zlecenia budowlane za dobrą kasę i widzisz, że płacą, a nie lecą w chuja, to wtedy można zapierdalać, o ile wcześniej sobie paluchów, czy łapska nie upierdolisz, a z twoim talentem to bardzo możliwe...
Miałem więcej szczęścia i udało mi się oderwać rękawiczkę z palcami xD
Po chudych łapskach widać, że młody bombel jeszcze jesteś i do roboty z elektronarzędziami / ciężkim sprzętem to ty się za bardzo nie nadajesz. U tego twojego szefcia też pewnie za max półtora stówki dniówki robisz? Szanuj się chłopie kurwa mać i nie daj się ganiać jakiemuś Januszowi jak kocur jebany. Szkoda zdrowia, tym bardziej za takie ochłapy sobie dziury w paluchach robić...
Porobisz trochę w budowlance, to zmądrzejesz i zrozumiesz, że nie ma sensu się wyrabiać u jakiegoś chuja w Januszeksie, bo i tak każdy ma to w piździe, no chyba, że sam bierzesz zlecenia budowlane za dobrą kasę i widzisz, że płacą, a nie lecą w chuja, to wtedy można zapierdalać, o ile wcześniej sobie paluchów, czy łapska nie upierdolisz, a z twoim talentem to bardzo możliwe...
Ja to bym powiedział ,że to raczej praktykant z technikum
ale trzeba być melepetą, żeby sobie taką krzywdę zrobić. ha tfu !!!!
A jakim trzeba być, żeby sobie fotki robić i chwalić się tym w internetach.
Wolę Boscha albo Piranha
Jeśli robisz w betonie lub metalu, do drewna DeWalt
Wg Ciebie wiertło Dewalt jest hujowe...
przecież to badziew, ogólnie jak wszystko tej firmy. No ale cena jakość niech będzie.
Zgłosiłeś wypadku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów