Materiał ciasny ,ale własny
Materiał ciasny ,ale własny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój ojciec po upadku w wannie złamaniu żeber i przebiciu płuca za nic w świecie nie chciał jechać na pogotowie powiedział, że on nikomu głowy nie będzie zawracał :/ dostał odmy spuchł jak żaba na drugi dzień siłą go zawiozłam na pogotowie lekarz jak go zobaczył to dostał opieprz że mógł się w nocy udusić i na sygnale wieźli go na zabieg do szpitala 100km
Sknera szef, na dobre wiertła żydzi.
Wg Ciebie wiertło Dewalt jest hujowe...
Mój ojciec po upadku w wannie złamaniu żeber i przebiciu płuca za nic w świecie nie chciał jechać na pogotowie powiedział, że on nikomu głowy nie będzie zawracał :/ dostał odmy spuchł jak żaba na drugi dzień siłą go zawiozłam na pogotowie lekarz jak go zobaczył to dostał opieprz że mógł się w nocy udusić i na sygnale wieźli go na zabieg do szpitala 100km
Kurwa, łeb do interesów. Po co od razu pojechać, ogarnąć połamane żebra i wyjść pewnie następnego dnia ze szpitala, bo przecież można "oszczędzić" pracy medykom, czekać jeden dzień, prawie się przekręcić, a potem od chuja pracy dołożyć medykom.
Z taką pierdołą do lekarza? Niby głupie, ale jak to wypadek w pracy, to czemu kurwa nie.
Kurwa, łeb do interesów. Po co od razu pojechać, ogarnąć połamane żebra i wyjść pewnie następnego dnia ze szpitala, bo przecież można "oszczędzić" pracy medykom, czekać jeden dzień, prawie się przekręcić, a potem od chuja pracy dołożyć medykom.
Taki jest właśnie mój ojciec, ciężki przypadek
Ale trafiłeś do konowałów, palce przewiercone się odcina a nie zszywa.
Najlepiej w okolicach łokcia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów