Nie dziwię się, że papież rezygnuje. Też olałbym robotę gdyby mój szef się nie pojawiał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym siedział, nic nie robił i zgarniał kasiorę.
@up
Umówmy się, nigdy nie będziesz papieżem.
Powiem więcej, będziesz zapierdalał w Polsce za 3 z przodu...nie więcej
Umówmy się, nigdy nie będziesz papieżem.
Powiem więcej, będziesz zapierdalał w Polsce za 3 z przodu...nie więcej
@Frank_Zappa
Ty za to chyba wcale nie masz roboty, że siedzisz i wymyślasz takie pierdoły więc nie będziesz miał takiego problemu.
Ty za to chyba wcale nie masz roboty, że siedzisz i wymyślasz takie pierdoły więc nie będziesz miał takiego problemu.
chciabym robic za 3k
@Gebofon
Chodzi ci o to że będzie zarabiał 3000 PLN ? Chyba nie wiesz w jakim kraju żyjesz...
Chodzi ci o to że będzie zarabiał 3000 PLN ? Chyba nie wiesz w jakim kraju żyjesz...
Ja tam bym się cieszył jakby szefa nie było..nikt mi na ręce nie patrzy
Frank_Zappa napisał/a:
Nie dziwię się, że papież rezygnuje. Też olałbym robotę gdyby mój szef się nie pojawiał.
A co dopiero, jakbyś się dowiedział, że szef nie istnieje?
Nie rozumiem co ludzie tak przeżywają. Nie ten to inny będzie pierdział w złoty tron i apelował o pokój na świecie.
Swoją drogą to ten temat fajnie pokazuje jakimi hipokrytami są Polacy. O Benku to żart za żartem a spróbuj coś powiedzieć o Papieżu Polaku... A różni ich tylko narodowość
Swoją drogą to ten temat fajnie pokazuje jakimi hipokrytami są Polacy. O Benku to żart za żartem a spróbuj coś powiedzieć o Papieżu Polaku... A różni ich tylko narodowość
Dzieci do niego pisały żeby już wracał bo dawno go nie widziały i chłopina się przemógł.
Zygovsky napisał/a:
Ja bym siedział, nic nie robił i zgarniał kasiorę.
No, mniej więcej, to tak to wygląda
Eh... Chciałbym dożyć czasów kiedy wszystkie religie upadną.
'szef' to jest na jajach ;p
SeleremJesteem napisał/a:
@Gebofon
Pardon, zapomniałem że nie macie u siebie kopalni węgla kamiennego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów