📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Takie testy kurwa powinny byc u nas dla obu plci raz w miesiacu i selekcja by wygladala inaczej. A nie jak teraz wypierdek po zaocznym technikum kozaczy w mundurze hehhehe lub spasione swinie, ktore siebie by niezlapaly
Chciałbym być ich trenerem .
U nas też tak powinno być a nie że się później dwóch mundurowych szarpie z jednym menelem.
A jaki to miało cel? sprawdzić czy są wystarczająco twardzi żeby wyjść na patrol w slumsach Bangkoku, czy się będą zasłaniać, czy zaczną płakać i czy morda to dla nich nie szklanka i czy mają wystarczająco silne organizmy żeby wytrzymać cios. Wierzcie mi, lepiej żeby ten sadysta trzymał ich za mordę i żeby dostali w klatę z kopa na szkoleniu niż żeby zginęli osieracając dzieci i owdowiając żonę a do tego ryzykować życie tych których bronią przed gangusami. U nas też tak kiedyś było.
A jaki to miało cel? sprawdzić czy są wystarczająco twardzi żeby wyjść na patrol w slumsach Bangkoku, czy się będą zasłaniać, czy zaczną płakać i czy morda to dla nich nie szklanka i czy mają wystarczająco silne organizmy żeby wytrzymać cios. Wierzcie mi, lepiej żeby ten sadysta trzymał ich za mordę i żeby dostali w klatę z kopa na szkoleniu niż żeby zginęli osieracając dzieci i owdowiając żonę a do tego ryzykować życie tych których bronią przed gangusami. U nas też tak kiedyś było.
Co za pizdy. Potem będą na służbie zbierali wpierdol z przyzwyczajenia.
testowany jest ten czarny czy da rade a szef to oni wszyscy bo tam nie ma szefa jak w grze o tron
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów