📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To był test na inteligencję, wystarczyło mu wysprzęglić zanim wyprowadził cios żeby zdać, wszyscy oblali
o kurła tam ich jest grubo ponad setkę, cały dzień mu zejdzie żeby każdemu z nich jebnąć
~Velture napisał/a:
To ma jakieś wartości edukacyjne czy taka sztuka dla sztuki?
Raczej koedukacyjneza za to co ten wariat odpierdala będą go miłować przez całe życie
a ilu kadetow policji najebał ten opalony skośnooki chuck norris? .....................................................................................................................................................wszystkich
kung fu karate miszcz, najebał wszystkich, bo nikt się nie bronił, a czekałem do samego końca na zwrot akcji, ehh szkoda czasu było
Velture napisał/a:
To ma jakieś wartości edukacyjne czy taka sztuka dla sztuki?
Być może stosuje jedno z podejść psychologicznych. Jeśli załoga kłóci się między sobą daj im wspólny cel np. wspólnego wroga. Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. A w celu nawiązania przyjaźni i współpracy, tm wrogiem może być szkoleniowiec w wojsku. A może jest zjebanym wojskowym betonem ;p.
tak powinna wyglądać szkoła policyjna wlasnie w Polsce. Po pierwsze nie było by w policji kobiet, bo kazda po ciosie w brzuch by podziękowała.
To pewnie jakaś Tajlandia, albo inne cholerstwo. Ciekawe co by było gdyby ktoś wjebał temu napierdalaczowi hehehe:)
Ciosy powinna zadawać laseczka w przebraniu BDSM.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów