📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty chyba nie jezdzisz po drogach samochodem i nie wiesz co znaczy przysłowiowy "Szeryf".
kto słucha linkin park ? bo mi od tego zawsze uszy bolały
ten co nagrywał to najgorszy typ drogowego kutasa, nie dość że swoim zachowaniem zagraża innym (jadącym dalej), to jeszcze wkurwia tych, którzy grzecznie czekają na zjeździe
pakicito napisał/a:
ten co nagrywał to najgorszy typ drogowego kutasa, nie dość że swoim zachowaniem zagraża innym (jadącym dalej), to jeszcze wkurwia tych, którzy grzecznie czekają na zjeździe
Stanie w korkach jest dla tirów
Widac ze tej kobiety maz nie rucha , zdecydowanie, facet nie przekorczyl lini, wiec jedyne co moze ta panie szeryf zrobic to obciagnac z polykiem jak gosc jest bialy ....
piotrek Ty kurwa okulary sobie kup, wjebał się typ na pas wyłączony z ruchu, przejebał dwie linie ciągłe.
Cytat:
Chuj ci w dupę janusz....
Żadnego przepisu pan nie złamał....
C0C0JAMBO napisał/a:
Ty chyba nie jezdzisz po drogach samochodem i nie wiesz co znaczy przysłowiowy "Szeryf".
Poziom czytania, oglądania i łączenia tego w tego np. w ironię stanowi dla Ciebie nie lada wyzwanie.
Pięknie potępiła tego cwaniaka. Wkurwiają mnie takie chuje co nie chcą stać w kolejce bo szlachta nie stoi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów