📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj w te mandaty, najważniejsze, że dziad z osobówki dostał nauczkę
Justynka99 napisał/a:
Tak na moje oko - przy pierwszej próbie, jak traktor by nie wyjechał na drugi pas to byłaby ewidentna wina kierowcy samochodu. Przy drugiej widać, że traktorzysta nie hamował, więc jest współwina i po prostu obaj chcieli się zderzyć.
różowy, weź już skończ pierdolić
Co za pierdolony Frajer w traktorze jak mu gnie wychamować mam nadzieję że dostał mandat za spowodowanie kolizji
Stonka napisał/a:
Pierdolony Janusz. Bym kurwia do drzewa na noc przywiązał i zostawił z patykiem w dupie.
Twoi ojcowie mieli ciekawe metody wychowawcze...
Znawca_Cipek napisał/a:
Obaj bekną, jak na mój gust. Ale Folksdojczy nie szkoda.
Odezwała się cebula. Co jest cebulaczku ? Zawiść przeszkadza w wzięciu się do roboty i zarobieniu ? Czy może za krótkie rączki do pracy ? Jak to z Tobą cebulaczku jest ?
Pedofilek napisał/a:
I fura do klepania a w sumie na złom bo kto taką C klase będzie naprawiałCo za pierdolony Frajer w traktorze jak mu gnie wychamować mam nadzieję że dostał mandat za spowodowanie kolizji
Znajac życie wyjechał wiesniak z pola na drogę i zostawił 500m błota .
no ale tam nie bylo podwojnej ciaglej a ten traktorem go blokowal, to kto tu jest szeryfem
traktorzysta niech prawojazdy na b zrobi jeszcze, skoro wmawiał że tam podwójna ciągłą
traktorzysta niech prawojazdy na b zrobi jeszcze, skoro wmawiał że tam podwójna ciągłą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów