📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czemu murzyni tacy są?
Koleś wg mnie mówi "Can you finish me please?" Po prostu wolał zginąć niż iść do pierdla albo jakiś pierdolnięty i szukał końca dla siebie.
Rebeliant napisał/a:
Chyba zaczęli im puszczać filmiki z Brazylii, gdzie tamtejsza policja strzela mniej, a skuteczniej, bo zabrakło na filmie wielu wystrzałów. Wystarczyły 2 strzały, mimo, że dużo nie brakowało aby sami oberwali.
A murzyn zachował się jak klasyczne ścierwo z kryminalnymi zachowaniami w trakcie zatrzymania, tu zaskoczenia nie ma.
Gościa nie odjebali tylko dlatego, że nie miał czym do nich strzelać. Sami otworzyli ogień w momencie próby zaboru broni, no ale jak widać się nie udało.
A murzyni na to. :On niewinny był. Pora zapierdolić oLED z sklepu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów